R. Ramanauskas niekada neparsidavė televizijai ar banaliems reklaminiams projektams. Jis scenoje, kaip ir gyvenime, ieško originalių neįprastų sprendimų, kurie jam pačiam patiktų ir būtų priimtini. Kaip komisijos narys dalyvavęs nekomerciniame teatro festivalyje „Kaktusas“, R. Ramanauskas liko sužavėtas mintimi, kad teatras gali būti puikiai suderintas ir su naktinio klubo scena (aut. past. festivalis vyko naktiniame klube „Muilo fabrikas“).

Šiame festivalyje ryžosi dalyvauti tik patys drąsiausi teatrai, kurie nebijojo savęs parodyti netradicinėse, teatrui neįprastose, naktinio klubo erdvėse. R. Ramanauskas šiose erdvėse taip pat įžvelgė šį tą daugiau nei eilinį, komercinį klubą, tad su savo teatriniais pasirodymais grįžta būtent į naktinio klubo „Muilo fabrikas“ sceną.

Pasak pranešimo spaudai, jau rugsėjo 27 d. (ketvirtadienį), 20.30 val. naktiniame klube „Muilo fabrikas“ prasidės tradiciniai aktoriaus R. Ramanausko teatrinių improvizacijų vakarai. Juose publika turės progą vėl išvysti šį aktorių ir jo puikų talentą. R. Ramanauskas žada improvizuoti čia pat, scenoje. Žiūrovai pamatys betarpišką pasirodymą, kuris nebuvo kurtas ilgą laiką.

Dar vienas faktorius, lėmęs R. Ramanausko pasirinkimą vaidinti naktiniame klube, yra tas, kad čia vyrauja šiltesnė atmosfera nei teatro scenoje. R. Ramanauskas: „Naktiniame klube visus žiūrovus gali matyti iš arti, gali prie jų prisėsti, čia pat improvizuodamas su jais bendrauti, įtraukti į pasirodymą.“ Galime pažadėti, jog betarpiškumo, originalumo išsiilgęs žiūrovas ketvirtadienių vakarais tikrai neliks nusivylęs.

Numatoma, kad ketvirtadienių vakarai (du kartus per mėnesį) naktiniame klube „Muilo fabrikas“ taps tradicija. Jų „krikštatėvis“ R. Ramanauskas, vengdamas monotonijos, į šiuos vakarus žada kviesti svečių – savo kolegų aktorių, įvairių teatrų atstovų, kurie taip pat pateiks originalių išskirtinių pasirodymų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją