Šventinio koncerto programoje skambės arijos ir duetai iš visiems puikiai pažįstamų G. Verdi, G. Bizet, W. A. Mozart, G. Puccini operų, kuriuos kartu su E. Chrebtovu atliks ištikimiausi kolegos ir draugai – operos solistai Sandra Janušaitė, Aistė Pilibavičiūtė, Tomas Pavilionis, Mickael Spadaccini, Tadas Girininkas bei Vladimiras Prudnikovas. Gausiam atlikėjų būriui diriguos maestro Constantine Orbelian.

Pavasario koncertinį sezoną uždarantis Kauno miesto simfoninis orkestras su klausytojais tikrai neatsisveikina ir visų savo gerbėjų lauks orkestro pasirodymuose didžiuosiuose vasaros festivaliuose visoje Lietuvoje. Kauno miesto gimtadienio šventėje orkestras kauniečius ir miesto svečius nudžiugins bendru projektu su „Auros“ šokėjais, o birželio pradžioje pasirodys festivalio „Myliu Palangą“ Gala koncerte. Tradiciškai, Kauno miesto simfoninį orkestrą išgirs Pažaislio, Šiaulių Ch. Frenkelio vilos bei Tytuvėnų muzikos festivalių lankytojai.

Kas: Eugenijaus Chrebtovo jubiliejinis Gala koncertas
Kur: Kauno valstybinėje filharmonijoje
Kada: 2023 m. gegužės 11 d., ketvirtadienį, 18 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją