Nekilnojamojo turto agentūros „Hausitus“ biuro vadovas ir NT brokeris Vaidas Šukys apie objektą pasakojo:

„Patalpų plotas – 186 kv. m ir jos išsidėsčiusios vienaukščiame pastate. Kadangi – tai privatus teatras, o jų savininkas meniškos sielos žmogus, manome, kad patalpos tinka koncertų, spektaklių, pabėgimo kambarių, privačių renginių veiklai vykdyti. Tai gali būti ne ilgalaikė nuoma, bet tam tikram laikotarpiui – renginiui įvykdyti. Tarkime, galima sutarti dėl nuomos kiekvienam renginiui atskirai.“

Pasak agentūros „Hausitus“ vadovo, nuomojamos patalpos – strategiškai labai geroje vietoje.

„Pastatas pačiame Panevėžio miesto centre ir pritaikytas įvairioms veikloms. Yra elektra, vandentiekis, nuotekos. Nors nurodoma, kad nuoma mėnesiui – 450 eurų, bet kaina priklausys nuo nuomos laikotarpio, nuo išsinuomotos patalpos dydžio“, – kalbėjo V. Šukys.

Privataus teatro savininkas panevėžietis Tomas prisipažino tikįs, kad patalpų nuoma panevėžiečiai susidomės.

„Manau, kad patalpos tinkamos teatrinei veiklai vykdyti, juolab kad čia kadaise buvo vaikų ir jaunimo teatras „Drevinukas“. Todėl ir dabar patalpomis galėtų susidomėti meno mėgėjai, renginių organizatoriai. Čia galima ne tik spektakliukus rodyti, bet ir vaikams surengti gimtadienio šventę. Apžiūrėjus patalpas gali kilti įvairių minčių ir fantazijų, kokią veiklą galima vykdyti“, – pasakojo Tomas.