Konkurso taisyklės:

El. paštu konkursas@delfi.lt atsiųskite nufilmuotą vaizdo įrašą, kuriame išdaigą krečia, linksminasi ar kitaip šėlioja jūsų augintis, bei trumpą aprašymą apie tai, kas vyksta vaizdo įraše.

Papildomai nurodykite augintinio vardą, amžių, veislę (jei turi) bei mėgstamiausią veiklą.

Konkurso pabaiga: 2024 m. sausio 19 d.

Daugiausiai peržiūrų surinkusio vaizdo įrašo autoriui atiteks konkurso rėmėjų veterinarijos klinikų „8 drambliai“ įsteigtas prizas – 300 eurų vertės čekis visoms klinikos paslaugoms.

Čekis galios metus laiko, o jį panaudoti bus galima bet kurioje „8 drambliai“ klinikoje.

Čekis negalioja klinikose parduodamoms prekėms.

Prioritetas augintinių sveikatai

Beveik dešimtmetį Lietuvoje veikianti veterinarijos klinika „8 drambliai“ – profesionalumo, patirties ir rūpestingumo garantas. Klinikos vadovas, veterinarijos gydytojas Jovydas Bajorinas sako, kad net jei jūsų augintis ir yra visiškai sveikas, rekomenduojama kas metus atlikti profilaktinę apžiūrą.

„Neretai žmonės į veterinarus kreipiasi tik tada, kai gyvūnas akivaizdžiai negaluoja. Tačiau savo augintinių sveikata turime rūpintis nuolat. Klinikinė apžiūra, kraujo tyrimai, profilaktinė echoskopija, kardiologo apžiūra, tinkama mityba, profilaktika nuo endoparazitų ir ektoparazitų – tai prevencija, kuri gali padėti užkirsti kelią augintinių ligoms ir negalavimams“, – teigia J. Bajorinas.

Kardiologija, traumatologija, neurologija, endoskopija, magnetinio rezonanso tyrimai, fizioterapija, dermatologija, gydytojo iškvietimas į namus, egzotinių gyvūnų gydymas – tai tik keletas iš daugybės paslaugų, kurios yra teikiamos „8 drambliai“ veterinarijos klinikose.

„Siūlome platų paslaugų spektrą, kuris garantuoja, kad pas mus atvykę šeimininkai su savo augintiniais gaus maksimalų rūpestį ir visapusišką pagalbą. Norime šviesti visuomenę, kad įvairios medicininės procedūros gyvūnams yra lygiai taip pat reikalingos kaip ir mums, žmonėms“, – sako veterinarijos gydytojas.

Būtent tai, pasak jo, ir paskatino prisidėti prie šio konkurso. „Siekiame atkreipti dėmesį į gyvūnų sveikatą, todėl džiaugiamės turėdami galimybę kažkam padovanoti apsilankymą vienoje iš mūsų klinikų, kurioje bus atliktos jo augintiniui reikalingos procedūros. Na, o pati konkurso idėja labai šauni – gyvūnai suvienija žmones, todėl net neabejoju, kad atsiųsti vaizdo įrašai pralinksmins „Delfi“ skaitytojus“, – įsitikinęs veterinarijos klinikos „8 drambliai“ vadovas.

„Siekiame atkreipti dėmesį į gyvūnų sveikatą, todėl džiaugiamės turėdami galimybę kažkam padovanoti apsilankymą vienoje iš mūsų klinikų, kurioje augintiniui bus atliktos reikalingos procedūros ir tyrimai. Na, o pati konkurso idėja labai šauni – gyvūnai suvienija žmones, todėl net neabejoju, kad atsiųsti vaizdo įrašai pralinksmins „Delfi“ skaitytojus“, – įsitikinęs veterinarijos klinikos „8 drambliai“ vadovas.