Maži žingsneliai vedami didelių širdžių

„Boop“ komandą sudaro keturi savo sričių ekspertai, kurie visi patys turi augintinių. Jų meilė gyvūnams skatina programėlės kūrimą ir stiprina ryšį su bendruomene.

„Norėjimas padėti ir skleisti meilę augintiniams yra pagrindinis mūsų komandos variklis. Mes darome tai, kas mums labai brangu, ir prie to paties sprendžiame augintinių priežiūros problemas ne tik kitiems, bet ir sau“, – sako programėlės įkūrėjai.

Kai programėlė pradėjo veiklą, įkūrėjai turėjo ambicingų tikslų – išspręsti visas augintinių problemas. Tačiau greitai suvokė, kad svarbu daryti mažus, prasmingus žingsnius.

„Mes negalime visko išspręsti, bet imdamiesi mažų žingsnelių, kaip remdami beglobių gyvūnų prieglaudas, galime daryti skirtumą“, – sako programėlės įkūrėjas Deividas Celencevičius.

„Boop“ aukojimo akcija

Kaip rašoma pranešime spaudai, ši filosofija tapo jų kelionės pagrindu. Už kiekvieną paslaugos užsakymą platformoje, įmonė aukoja 200 gramų maisto beglobių gyvūnų prieglaudoms. Ši iniciatyva pabrėžia jų įsipareigojimą spręsti gyvūnų gerovės problemas iš esmės, aktyviai bendradarbiaujant su vietinėmis organizacijomis ir kuriant vieningą bendruomenę.

Pradžia buvo kukli. Pirmoji jų auka prieglaudai buvo tik du maišai maisto. Tai atrodė kaip lašas vandenyne.

„Kiekvienas gali tai padaryti. Mes esame verslas, turėtume daryti daugiau“, – galvojo inovacijos komandos nariai. Nepaisant pradinio abejojimo, įmonė atkakliai laikėsi pažado nuolat aukoti kartu su bendruomenės augimu.

„Boop“ aukojimo akcija

Pusė tonos maisto – tik pradžia

Šiandien šis įsipareigojimas tapo didele gražia realybe. Komanda išsinuomojo mini autobusą, kad pristatytų beveik pusę tonos maisto gyvūnų prieglaudoms „Naminukų slėnis“ bei „SOS gyvūnai“. Čia, rašoma pranešime spaudai, juos pasitiko plačios savanorių bei darbuotojų šypsenos ir nesuskaičiuojama daugybė iš laimės vizgančių uodegų.

„Dabar jaučiama ne gėda, o pasididžiavimas tuo, ką kartu pasiekėme. Šis širdį šildantis veiksmas demonstruoja mūsų atsidavimą socialinei atsakomybei ir bendruomenės pastangų galią“, – komentuoja D. Celencevičius.

„Boop“ aukojimo akcija

D. Celencevičius taip pat dėkoja rėmėjams. Pasak jo, šis reikšmingas pasiekimas nebūtų buvęs įmanomas be dosnios draudimo bendrovės „If“ paramos, kurie nuolat palaikė programėlės kelionę – jų indėlis buvo neįkainojamas siekiant šio svarbaus etapo.

Žvelgiant į Ateitį

Komanda glaudžiai bendradarbiauja su gyvūnų gerovės organizacijomis, siekdami šviesti visuomenę. Įkūrėjai tiki kasdienių veiksmų galia, kurie mažais žingsneliais gali atnešti didelių pokyčių, siekiant sukurti bendruomenę, skirtą visų gyvūnų gerovei.

Šis naujausias pasiekimas nustatė naują socialinės atsakomybės standartą augintinių priežiūros pramonėje. Ateitis atrodo šviesi, nes komanda ir toliau vadovaujasi širdimi, darydami pokytį žingsnis po žingsnio.

Nesvarbu, ar esate atsidavęs augintinio savininkas, ar tiesiog mylite gyvūnus, programėlė užtikrina, kad jūsų pūkuoti draugai gautų reikiamą priežiūrą, prie to paties padėdami tiems, kuriems jos labiausiai reikia.