Vos tik pastebėjus, tą pačią naktį prieglaudos darbuotojos ir savanoriai paskelbė apie šį įvykį socialiniuose tinkluose. Tačiau Lordas vis dar nesurastas.

Iš prieglaudos pavogtas šuo Lordas

„Vakar, 2024-09-06, apie 22.00 valandą iš mūsų prieglaudos buvo pavogtas šuo Lordas. Veiksmas vyko Buivydiškėse, Vilniuje. Labai prašome pamačius šunį nufotografuoti situaciją ir nedelsiant pranešti mums šiuo numeriu: +370 605 33452 arba skambinti 112!

Grąžinusiems Lordą atsilyginsime. Situacija išties rimta, nes net nenutuokiame, kas šiuo metu vyksta su Lordu, kur jis yra bei kokiomis sąlygomis laikomas.

Iš prieglaudos pavogtas šuo Lordas

Savanoriai ir darbuotojai neriasi iš kailio, kad išsiaiškintų bent situacijos užuomazgas, tačiau kol kas pastangos bevaisės. Įsivaizduokite, kokį stresą patiria gyvūnas, esantis nepažįstamoje aplinkoje bei nežinantis, kas jo laukia. Dar vakar šuo buvo savo mylimų žmonių rate ir gerai pažįstamoje vietoje, o dabar jo pasaulis pakrypo visiškai kita linkme. Taip pat svarbu, kad šuo serga ir be medikamentų gali neišgyventi. Labai viliamės, kad Lordas grįš pas mus, privalome išgelbėti šunį kuo greičiau! Dėkojame visiems už neabejingumą ir pagalbą!“, – prašymu padėti dalinosi prieglauda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją