Ilgai trukęs pasirengimas lankytojams padovanojo puikų žinių ir naujovių festivalį, o organizatoriai sako, kad išskirtiniai pranešėjai sulaukė itin daug dėmesio.

„Užkūrėme tikrai gerą festivalį. Didelio dėmesio sulaukė ir Aurimas Valujavičius, ir Lottie Moss, ir biohakeris Teemu Arina, ir kiti pranešėjai. Prabėgdamas mačiau, kad sausakimšos salės, – tas labai džiugina, – sako LOGIN turinio vadovas Tomas Stasiukevičius ir primena, kad fiziniam festivaliui pasibaigus vis dar galite žiūrėti ir klausyti dominančius pranešimus. – Per dvi LOGIN dienas turinio buvo per 70 valandų, tad fiziškai neįmanoma tiek perklausyti, peržiūrėti. Tai tikrai ne bėda – su LOGIN bilietu galima peržiūrėti visą turinį, jis per keletą dienų bus sukeltas į konferencijos polapį. Net ir tie, kurie neturi LOGIN bilieto, dar gali įsigyti prisijungimo bilietą ir pamatyti visą turinį.“

Pašnekovas sako, kad norint išnaršyti visą festivalio programą prireiks nemažai laiko. O jau laukiantiems kitų LOGIN T. Stasiukevičius pažada – kitais metais bus dar daugiau naujienų ir įdomybių.

„Kitąmet LOGIN vyks birželio 6–7 dienomis, mes jau deriname pranešėjus kitiems metams ir jie bus ne ką prastesni. Bandome perspjauti save ir padaryti dar labiau rezonuojantį turinį“, – atskleidžia pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją