Ateities labirintais kvies pasivaikščioti tikri technologijų asai

Juk tikrai girdėjote apie laiko mašiną, nukeliančią į ateitį? Šiemet pasijusite panašiai, atsidūrę LOGIN scaled by ACC Distribution turinio salėje.

„LOGIN konferencija yra išskirtinė savo bendruomene, kuriai įdomios inovacijos, naujos idėjos, technologijos ir tendencijos. Lietuvos kontekste tokia konferencija turi išskirtinę reikšmę, nes mūsų šalis turtinga labiausiai talentais, kurie kuria technologines naujoves, jas išbando ir tokiu būdu kuria pridėtinę vertę visai valstybei. Todėl svarbu plėtoti erdvę dalintis ir kalbėtis apie vyraujančias naujausias inovacijas kartu“, – apie sprendimą tapti LOGIN konferencijos rėmėjais pasakoja technologijų platintojo Baltijos šalyse ACC Distribution Produktų ir rinkodaros direktorius Marijus Miceika.

Per daugiau nei 20 metų, intensyviai dirbdami su tarptautiniais partneriais ir Baltijos šalių klientais, ACC Distribution sukaupė itin didelę patirtį, todėl save drąsiai vadina pasaulinių prekių ženklų vartais į regioninę rinką. „Mūsų komandos profesionalai dažniausiai būna pirmieji, kurie išvysta, išbando ir sužino naujausias technologijas, kruopščiai stebi jų tendencijas ir pokyčius. Čia ir matome mūsų bendrumą ir geriausią sinergiją su LOGIN bendruomene“, – įsitikinęs M. Miceika.

Anot M. Miceikos, renginyje ACC Distribution komandos nariai konferencijoje pasidalins ne tik įžvalgomis apie naujas technologijas, bet ir lankytojams realiai leis jas išbandyti: „Renginyje gyvai pademonstruosime mūsų atstovaujamų žinomų prekės ženklų technologinius įrenginius, kaip Xiaomi Technology, Dell Technologies, Ecovacs ir kiti.

Be to, LOGIN scaled by ACC Distribution konferencijos salėje žiūrovai išgirs pranešėjus, kurie pasidalins eskpertiškomis įžvalgomis apie technologijų verslą ir bendrąsias technologijų tendencijas, atskirai bus pristatytos išmaniųjų namų technologijų galimybės, ACC Distribution inovacijų kultūra, o įmonės įkūrėjai dalinsis mintimis apie šiuolaikinio verslo kriterijus. Ant scenos taip pat turėsime kviestinius atstovus iš Xiaomi Technology, Dell Technologies ir Ecovacs gamintojų, kurie pristatys AI integracijas į naujausias technologijas, vartotojo ir technologijų sąsajas – ekosistemas bei inovacijų kūrimo aspektus. Visi šie pranešimai bus ne apie prognozes ar spėjimus, bet apie realius pavyzdžius ir technologijų gyvenimą iš pirmų lūpų“, – pažada M. Miceika.

Išskirtinis dėmesys ilgaamžiškumui ir salė, kurioje siautės inovacijos

Norite šokti į Longevity ekspresą ir važiuoti ilgo, sveiko ir laimingo gyvenimo kryptimi? Tai pirmyn! Kita LOGIN Engaged by Northway turinio salė pakvies gilintis į vieną aktualiausių šių laikų tematikų – ilgaamžiškumą: „Tapti konferencijos LOGIN rėmėjais priėmėme sprendimą dėl daugelio priežasčių: tai ir šiuolaikiškų idėjų generavimo skatinimas, supažindinimas su technologijomis ir inovacijomis, pasiekimų Lietuvai naujose srityse viešinimas. Įmonių grupės „Northway“ įmonės jau seniai dirba giminingose amžėjimo (longevity) srityse: pagalbinis apvaisinimas, kamieninių ląstelių tyrimų, organų 3D spausdinimo kryptys, labiau sutinkamos sritys – nuovargio gydymas, estetinė chirurgija. Mes puikiai suprantame tokio pobūdžio mokslo skatinimo potencialą“, – pasakoja medicinos centrų „Northway“ Rinkodaros ir pardavimų direktorė Rima Vaisietienė.

LOGIN Boosted by Balcia Insurance – dar viena šių metų konferencijos turinio salė, o tapti konferencijos partneriais draudimo bendrovė „Balcia“ sako nusprendę dėl tobulo vertybių ir siekių suderėjimo tarp konferencijos ir bendrovės tikslų:

„Aš pats esu šios konferencijos fanas jau daugybę metų. Pamenu, 2012-aisiais LOGIN konferencijoje dalyvavo asmuo, kurio aš labai laukiau ir jis man paliko didžiulį įspūdį. Tai buvo „Wikipedia“ įkūrėjas Jimmy Wales. LOGIN kasmet pritraukia tūkstančius žmonių, kuriems rūpi inovacijos, technologijos ir naujausios tendencijos. Šis renginys skirtas tiems, kurie ieško įkvėpimo ir nori keisti, o tai puikiai atspindi tai, kas esame mes, Balcia – vienintelė draudimo technologijų įmonė Baltijos šalyse – tai reiškia, kad inovacijos ir pažanga yra neatsiejama mūsų DNR dalis. Savo veikloje užmezgame tik tas partnerystes, kurios atitinka mūsų vertybes, viziją ir įkvepia mus pačius. Tokie renginiai kaip LOGIN ne tik inicijuoja apsikeitimą įžvalgomis ir patirtimi, tačiau ir įkvepia naujas idėjas bei skatina tvarias partnerystes. Mūsų tikslas – nuolat kurti pažangą, todėl norime įkvėpti tai daryti ir kitus. Tikime, kad LOGIN tam yra puiki platforma“, – kalba Jonas Žala, „Balcia“ Rinkodaros departamento vadovas.

„Per kelerius metus LOGIN transformavosi į didžiausią ir svarbiausią tokio pobūdžio renginį Lietuvoje. Naujienų agentūra ELTA šiuo metu taip pat išgyvena virsmą: ne tik tobulėjame pateikdami naujienas, bet ir imamės naujų turinio formų, vystome užsienio partnerystes, kad savo prenumeratoriams pateiktume išskirtinės medžiagos. Tad tapti LOGIN dalimi mums reiškia naują pradžią – modernios, šiuolaikiškos, multimedijinės, inovatyvios ELTOS pradžią“, - sako naujienų agentūros ELTA vyr. redaktoriaus pirmoji pavaduotoja Justina Maciūnaitė. Naujienų agentūra ELTA taip pat kveičia visus LOGIN dalyvius ateiti į jų vardo salę – LOGIN Inspired by ELTA – ir išgirsti įvairias temas – nuo turinio kūrimo naujovių iki personalo aktualijų, dirbant su skirintų kartų atstovais, nuo tvarumo iki lyderystės ir t.t.

Expo zonoje pristatys naują projektą

LOGIN konferencijoje – ne tik septynios turinio salės ir virš 300 pranešėjų, bet ir įspūdinga bendravimo ir ekspozicijų zona, kurios partneriais šiemet tapo nekilnojamojo turto projektų vystymo bendrovė Realco.

„Esame rinkoje įsitvirtinęs NT plėtotojas ir tikime, kad čia yra vietos diegti technologijas, kurios ne tik pakeltų vystomus projektus į naują kokybinį lygį, bet ir pagerintų klientų aptarnavimą bei patirtį. Dėl šios priežasties esame ir asociacijos „PropTech Lithuania“ nariai – kartu su startuoliais kalbamės apie inovacijas ir skaitmeninę transformaciją NT industrijoje.

Vieną iš mūsų plėtojamų naujos kartos verslo centro „Hero“ projektų šiemet ketiname pristatyti konferencijoje LOGIN. Šiuo verslo centru didžiuojamės, nes jį kurdami radome tinkamą balansą tarp gerųjų tradicijų, išmaniųjų technologijų bei sveikos, į darbuotojus orientuotos aplinkos biuruose kūrimo. Kadangi konferencijoje didelis dėmesys skiriamas žmogiškųjų išteklių temoms, manome, kad tinkamesnės vietos kalbėti apie šį mūsų projektą ir pasiekti tikslinę auditoriją nerastume. Esame laimingi, kad tapę LOGIN rėmėju, turėsime progą ne tik pristatyti save, bet ir prisidėti prie itin kokybiško, naudingo dalyviams ir, svarbiausia, diskusijas skatinančio turinio kūrimo. Juk būtent diskusijose ir pokalbiuose keičiamės informacija bei mintimis, plečiamas akiratis, gimsta naujos idėjos ir bendradarbiavimo galimybės. Būtent to ir linkime visiems konferencijos dalyviams“, – mintimis dalinasi „Realco“ rinkodaros ir komunikacijos vadovė Kristina Grubliauskaitė-Svitojė.

LOGIN – didžiausias, turtingiausias turiniu ir, ko gero, drąsiausias inovacijų festivalis Baltijos šalyse. Jau 18-ąjį kartą bus plačiomis akimis pažvelgta į šiuolaikinį pasaulį, technologijų pažangos sukeliamus pokyčius ir kliūtis. Įkvėpimu dalinsis tikri inovacijų pionieriai. Konferencijoje skleisis idėjos, galinčios nuvesti prie pirmojo vienaragio, o kartu žvelgsime į tai, kas laukia ateityje. Didieji šių metų LOGIN partneriai – medicinos centrai Northway, technologijų platintojas Baltijos šalyse ACC Distribution, VĮ Registrų centras, VšĮ Inovacijų agentūra, draudimo bendrovė Balcia, nekilnojamojo turto projektų vystymo bendrovė Realco, Šveicarijos finansinių technologijų įmonių grupė „iSun“, naujienų agentūra ELTA. LOGIN vyks gegužės 30–31 dienomis Litexpo, Vilniuje. Daugiau informacijos ČIA.