Kaip užsiregistruoti į konferenciją

Norint gauti LOGIN bilietą, registracija yra privaloma. Jei dar to nepadarėte, sekite instrukcijas:

Paspauskite biliete esančią registracijos nuorodą arba žymą „peržiūrėkite ir tvarkykite savo užsakymą“.

Suveskite savo VARDĄ bei ĮMONĘ. Šią informaciją prašome užpildyti, nes šie duomenys bus naudojami ant vardakortės, kurią gausite nuskenavę savo bilietą. Vardakorte dalintis su kitais draudžiama. Bilietas priklauso tik Jums, jis yra vardinis. Taip pat patvirtinimui reikės suvesti el. paštą.

Detalią informaciją apie registraciją į LOGIN rasite ČIA.

Kodėl verta LOGIN metu pasinaudoti „Talque“ programėle

Visi užsiregistravę į LOGIN konferenciją dalyviai į el. paštą gaus kvietimą prisijungti prie šių metų renginio naujovės – Talque programėlės. Tai – tobula platforma ne tik matyti pranešimų laikus ir sales, susidėlioti asmeninį LOGIN pranešimų tvakaraštį, bet ir užmegzti gyvenimą keičiančias pažintis. Registruodamiesi į šią platformą, nurodysite savo vardą bei įmonę, kurioje darbuojatės. Tuomet programėlė pakvies jus pažymėti labiausiai dominančias sritis – pardavimai, komunikacija, darbo rinka, technologijos, IT, emocinė gerovė ar kitos sritys? Žymėkite, kas jus „veža“ labiausiai, taip kiti „Talque“ naudotojai matys jūsų interesus, o ir jūs matysite „suderinamumo“ su kitais LOGIN dalyviais procentus.

Jeigu registravotės į LOGIN, bet laiško su kvietimu jungtis į Talque negavote arba jis pasimetė spam, tai tada galite tiesiog parsisiųsti iš savo programėlių parduotuvės Talque programėlę ir suvedus LOGIN konferencijos kodą – loginconference2024 – prisijungti.

LOGIN bus speciali B2B susitikimų zona, kurioje dalyvių susitikimams bus paruošti staliukai. Rezervuotis laiką susitikimui ir staliuką su norimu LOGIN dalyviu galite Talque programėlėje, jums reikia nueiti į dalyvio profilį ir paspausti “request meeting” (liet. pakviesti į susitikimą), pasižymėti laiką ir staliuko numerį ir dalyvis gaus Jūsų kvietimą. Jeigu jis kvietimą priims, tai sutartu laiku LOGIN erdvėse rasite nuorodas į B2B susitikimų zoną ir susitiksite prie nurodyto numerio staliuko.

„Yra pilna programėlių, skirtų ieškoti tobulos antros pusės, o šįkar LOGIN – proga rasti „perfect match“ tiems, kurie dairosi darbinių pažinčių, ieško įkvėpimo, galbūt ateities verslo partnerių, darbdavių ar darbuotojų. O gal bendraminčių svarbiai idėjai įgyvendinti. Yra funkcija, leidžianti prisistatyti, rašyti žinutę pranešėjui ir kitiems konferencijos dalyviams, matyti LOGIN entuziastų bei jūsų suderinamumą, sekti siūlomas darbo vietas, kurias čia talpina LOGIN dalyviai ir partneriai. Norime, kad žmonės čia ateitų ne tik klausytis pranešimų, bet ir patys galėtų pranešti apie save ir jiems svarbius dalykus. Kas žino, gal susirašinėjimas šioje platformoje peraugs į pavyzdžiui dar vieną Lietuvos startuolį“, – sako LOGIN vadovas Tomas Stasiukevičius.

Nespėjai įsigyti bilieto, bet užsimanei patirti LOGIN reiškinį? Griebk bilietą ČIA ir susitikime Litexpo!

LOGIN – didžiausias, turtingiausias turiniu ir, ko gero, drąsiausias inovacijų festivalis Baltijos šalyse. Jau 18-ąjį kartą bus plačiomis akimis pažvelgta į šiuolaikinį pasaulį, technologijų pažangos sukeliamus pokyčius ir kliūtis. Įkvėpimu dalinsis tikri inovacijų pionieriai. Konferencijoje skleisis idėjos, galinčios nuvesti prie pirmojo vienaragio, o kartu žvelgsime į tai, kas laukia ateityje. Didieji šių metų LOGIN partneriai – medicinos centrai Northway, technologijų platintojas Baltijos šalyse ACC Distribution, VĮ Registrų centras, VšĮ Inovacijų agentūra, draudimo bendrovė Balcia, nekilnojamojo turto projektų vystymo bendrovė Realco, Šveicarijos finansinių technologijų įmonių grupė „iSun“, naujienų agentūra ELTA. LOGIN vyks gegužės 30–31 dienomis Litexpo, Vilniuje. Daugiau informacijos ČIA.