Svarbu ir besidomintiems technologijomis, ir norintiems iš to užsidirbti

„Renginyje bus nagrinėjamos ACC Distribution profesionalų paruoštos temos, skirtos verslo startuoliams, kuriantiems verslą, įvairių sričių vadovams ir inovacijų technologijose sekėjams. Turinys bus labai plataus pobūdžio, pradedant nuo technologijų pasaulio vienų iš didžiausių prekės ženklų Dell Technologies ir Xiaomi pristatymų apie vartotojo bei technologijų sąsajas ir vaizdais pagrįstų AI technologijų praktinio taikymo gyvenime ir versle, iki technologijų, verslo aktualijų.

ACC Distribution ekspertai praktiškai apžvelgs technologijų rinkos tendencijas, kaip sukurti komandoje inovacijų kultūrą ir išvystyti sėkmingą verslą. Bus ir labai praktiškų temų, kurios supa mus kasdien, pavyzdžiui, kaip sukurti išmaniuosius namus? Nuo ko pradėti? Kokie maži technologiniai įrenginiai gali kur kas palengvinti namų buitį?“, – apie artėjantį renginį užsimena Marijus Miceika, bendrovės „ACC Distribution“ Produktų ir rinkodaros direktorius.

Renginys vyks LOGIN Scaled by ACC Distribution salėje pirmąją LOGIN dieną nuo 13 val.

Login konferencija

Renginio programa: pokalbiai su pasaulio technologijų gigantais

13:00 – 13:20 val. numatytas pranešimas tema „Technologijų verslo trendai“ apie labiausiai pasaulį šiuo metu dominančias technologijas ir jų pokytį, taip pat pasikeitimus prekių paklausoje, nykstančias technologijas ir pagrindines tendencijas. Pranešimą skaitys ACC Distribution generalinis direktorius Žymantas Baušys.

13:20 – 13:40 val. išgirsite pranešimą tema „An Outcome-Driven Computer Vision AI strategy“, kalbės „Dell Technologies“ atstovas Marco Krijgsman.

13:40 – 14:00 val. numatytas pranešimas tema „Xiaomi: Human x Car x Home All you need is one smart ecosystem“, kurį skaitys Andrzej Gladki, „Xiaomi Technology“ atstovas.

Iškart po šio pranešimo bus pokalbis su Marco Krijgsman ir Andrzej Gladki apie dirbtinį intelektą bei žmogaus patirties gerinimą šioje srityje.

Nuo 14:20 vyks diskusija „Kas svarbu šiuolaikiniam sėkmingam verslui?“. Diskusijoje dalyvauja „ACC Distribution“ valdybos pirmininkas Regimantas Buožius , „ACME Grupės“ bendraįkūrėjas, akcininkas ir valdybos narys Stepas Telešius ir Mindaugas Pivoriūnas, DHL Lietuva generalinis direktorius.

15:00 – 15:20 val. numatytas ir pranešimas apie inovacijų kultūros kūrimą bei ACC Distribution patirtį šiame procese. Pranešėja – „ACC Distribution“ Verslo procesų ir technologijų departamento vadovė Aušra Juodgudytė.

15:20 bus Egidijaus Sabaičio, „ACC Distribution“ ženklų vystymo vadovo, pranešimas, kurio tema „Išmani namų aplinka praktikoje"

15:40- 16:00 Joao Castro, „Ecovacs“ Regiono pardavimų vadovas, pristatys savo produktų inovacijas.

Konferenciją užbaigs asociacijos Infobalt vadovo Simono Černiausko pranešimas „DigiTech Horizons: Tech's Newest Frontiers“.

Registracija į konferenciją ir apsikeitimo naudingais kontaktais aplikaciją

Būtinas žingsnis nutarusiems dalyvauti šių metų LOGIN konferencijoje – ne tik įsigyti bilietą, bet ir užsiregistruoti. Šiemet LOGIN konferencijos dalyviams skiriami vardiniai bilietai ir registracija į konferenciją yra privaloma. Įsigijus bilietą pirma turite užsiregistruoti ir tuomet Jums bus atsiųstas tikrasis vardinis bilietas su kuriuo galėsite patekti į konferenciją. Savo registraciją galite koreguoti iki pat konferencijos paspaudus ant nuorodos, kurią rasite bilieto aprašyme. Jeigu nuorodos savo biliete nerandate, tai Jus pasieks atskiras laiškas su registracijos nuoroda ir kita informacija ne vėliau kaip dvi dienos iki LOGIN. Iškart po registracijos būsite pakviesti prisijungti prie LOGIN bendravimo platformos Talque – laiškas ateis iš šios platformos. Prisijungimas prie bendravimo programėlės yra svarbus ir visiems tiems, kurie norės susidaryti savo programą, kad detaliai susiplanuotų, ką ir kada nori išgirsti.

Dalyvio registracijos informaciją privaloma užpildyti, nes šie duomenys bus naudojami ant vardakortės, kurią gausite nuskenavę savo bilietą. Vardakorte dalintis su kitais asmenimis draudžiama. Bilietas priklauso tik Jums, jis yra vardinis. Įsigiję standartinį LOGIN konferencijos bilietą galėsite patekti į LOGIN 2024 konferenciją gegužės 30-31 d., stebėti pagrindinių salių transliaciją nuotoliniu būdu, o po konferencijos matyti visų pranešimų įrašus. Online bilietas suteikia galimybę konferenciją stebėti nuotoliu ir po renginio peržiūrėti pranešimų įrašus. Speciali kaina taikoma jaunimo bilietui, su kuriuo asmenys iki 25 metų galės patekti į LOGIN 2024 konferenciją gegužės 30-31 d. Norimą bilietą galite įsigyti ČIA.

Pasirengimas Login 2023 konferencijai

Kaip rašėme, visi užsiregistravę bilietą gaus kvietimą prisijungti prie specialios kontaktų užmezgimo ir apsikeitimo aplikacijos TALQUE. Čia turėsite galimybę susipažinti ir bendrauti su kitais dalyviais bei su konferencijos pranešėjais. Juk LOGIN – ne tik apie žinias, bet ir apie naujas, naudingas pažintis. Jeigu kyla klausimų, kaip registruotis ar trūksta kitos informacijos, viską rasite LOGIN svetainėje ČIA.

LOGIN – didžiausias, turtingiausias turiniu ir, ko gero, drąsiausias inovacijų festivalis Baltijos šalyse. Jau 18-ąjį kartą bus plačiomis akimis pažvelgta į šiuolaikinį pasaulį, technologijų pažangos sukeliamus pokyčius ir kliūtis. Įkvėpimu dalinsis tikri inovacijų pionieriai. Konferencijoje skleisis idėjos, galinčios nuvesti prie pirmojo vienaragio, o kartu žvelgsime į tai, kas laukia ateityje. Didieji šių metų LOGIN partneriai – medicinos centrai Northway, technologijų platintojas Baltijos šalyse ACC Distribution, VĮ Registrų centras, VšĮ Inovacijų agentūra, draudimo bendrovė Balcia, nekilnojamojo turto projektų vystymo bendrovė Realco, Šveicarijos finansinių technologijų įmonių grupė „iSun“, naujienų agentūra ELTA. LOGIN vyks gegužės 30–31 dienomis Litexpo, Vilniuje. Daugiau informacijos ČIA.