Galybė pranešėjų iš Lietuvos ir svetur bei išskirtinė proga startuoliams

„Šiemet turime rekordinį pranešėjų kiekį, virš 300 pranešėjų. Tokio dydžio, tokio masto LOGIN dar nebuvo niekad. Šiemet švenčiame aštuonioliktąjį gimtadienį, LOGIN žengia į pilnametystę tikrai labai gausiai, darome didelį žingsnį“, – tikina T. Stasiukevičius.

Kalbant apie šių metų pranešėjus, T. Stasiukevičius sako, jog šiemet konferenciją aplankys ypatingai daug pranešėjų iš užsienio, su kai kuriais jų derybos vyko net keletą metų.

„Turėsime ir dirbtinio intelekto kompozitorių, kuris su kvantiniu kompiuteriu kūrė muziką BBC orkestrui Eduardo Reck Miranda. LOGIN scenoje jis pademonstruos, kaip kuriama muzika dirbtinio intelekto pagalba. Turėsime laisvo nardymo Skandinavijos čempionę Siri Østvold, ją rodė ir Netflix dokumentiniame filme. Tai tikrai žmogus, kuris perlipa galimybių ribas. Šiemet turėsime didelį spektrą įvairių temų – kalbėsime apie vakarų lyderystę, Baltarusijos ateitį kartu su išrinkta Baltarusijos prezidente Sviatlana Tsikhanouskaya, taip pat turėsime „Duolingo“ soc. tinklų vadovę Zaria Parvez, daugybę labai iškilių Lietuvos pranešėjų – Tomą Ramanauską, Prof. habil. dr. Vladą Algirdą Bumelį.

Tarp kitko, dėl ko šiemet ypatingai didžiuojuosi, – turime labai daug temų, virš 18 potemių, kiekviena ta potemė turi labai daug turinio, kuris papildo vienas kitą. Tarkime, jei žmogus domisi ilgaamžiškumo tema – jis tikrai atras gausybę turinio, ką jis gali implementuoti ir kaip gyvenimo trukmę ne tik prailginti, bet ir užtikrinti aukštą gyvenimo kokybę. Esu tikras, kad kiekvienas atras tai, kas įdomu jam – ar tai būtų dirbtinis intelektas, ar rinkodara, ar komunikacija, technologijos, progresas, inovacijos“, – kalba LOGIN vadovas.

Be to, šiemet, anot T. Stasiukevičiaus, specialiame startuolių pitch renginyje startuoliai turės galimybę patekti į „Startups woldcup“ finalą Silicio slėnyje San Fransiske, rungtis dėl 1 mln. JAV dolerių investicijos.

FOTO. Login 2024. Tomas Stasiukevičius, Irma Kunickė, Jurgita Petrauskienė

Veiks speciali apsikeitimo kontaktais platforma, bilietai netrukus brangs

T. Stasiukevičius sako, jog itin svarbu niekada nebuvusiems LOGIN konferencijoje žinoti, jog tai nėra nišinis renginys vien technologijų entuziastams ar rinkodaros specialistams. Tai – labai plačiai visuomenės daliai aktualus turinys, LOGIN bendruomenę sudaro žmonės, kurie ieško atsakymų į klausimus, kas mūsų laukia ateityje.

„Šiemet LOGIN turėsime naujovę. Ne veltui mums – aštuoniolika, tad šiemet pirmą kartą turėsime networking aplikaciją, tai yra kontaktų apsikeitimo aplikaciją TALQ. Visus, jau turinčius bilietą, labai skatiname užsiregistruoti šioje aplikacijoje, kur jūs turėsite galimybę bendrauti ir susipažinti su kitais dalyviais ir su konferencijos pranšėjais. Bendravimas šiemet tampa kaip niekada patogus ir lengvas. Mėgstu sakyti, kad LOGIN bilietas nėra išlaida, tai – investicija, nes tos investicijos dėka tu gausi ne tik galimybę pamatyti visą turinį, bet ir susipažinti ir užmegzti kontaktus, ryšį su kitais dalyviais ir kas ten žino, galbūt tai gali būti tavo sekančio verslo startuolio partneris“, – įsitikinęs pašnekovas.

Ant LOGIN scenos, pasak T. Stasiukevičiaus, šiemet lips ir Viktoria Modesta – pirmasis bioninis modelis, daugybę žmonių savo gyvenimo istorija inspiravusi moteris: „Viena vertus tai yra su technologijomis susijęs pranešimas. Kita vertus, tai yra apie žmogaus ribų peržengimą. Manau, kad toks turinys yra aktualus absoliučiai visiems.“

LOGIN vadovo teigimu, ši savaitė – paskutinė, kada LOGIN bilietai siūlomi su nuolaida, dviejų dienų bilieto kaina nesiekia 100 Eur.