Nuo mokymų, kaip išgelbėti gyvybę, iki išskirtinio vandens miesto viduryje

„Šiemet expo and networking zona bus dedikuota patyrimams ir pojūčiams. Apie technologijas, sveikatai svarbias naujoves, dirbtinio intelekto gudrybes norime ne tik išgirsti, bet ir visa tai patirti patys. O be to, didžiulė ekspozicijų erdvė yra tarsi atokvėpis einant iš pranešimo į pranešimą. Erdvė, kur vieni atliks tyrimus ir nemokamas procedūras geresnei savijautai, kiti išmėgins save Dakaro ralio trasoje ar už sunkvežimio vairo. Daugybė stendų įsteigė specialius prizus, kuriuos dovanos sėkmės tądien palydėtiems LOGIN dalyviams“, – apie šių metų ekspozicijų ir bendravimo erdvę konferencijoje prakalbo LOGIN vadovas Tomas Stasiukevičius.

Sveikatai šioje erdvėje – išskirtinė duoklė. Štai Rezus.lt stende galėsite ne tik pasikonsultuoti su specialistais jums rūpimais sveikatos klausimais, bet ir vietoje atlikti kraujo tyrimus specialiomis, tik konferencijos dalyviams galiojančiomis, kainomis, atlikti kūno sudėties analizę ir išsukus laimės ratą laimėti prizus! Tuo tarpu Medicinos centrų „Northway“ stende bus galimybė įgyti pradinio gaivinimo įgūdžius, atliekant krūtinės ląstos paspaudimus ir dirbtinį kvėpavimą. „Eglės sanatorija“ stendas kvies neįmanoma paversti įmanoma – miesto viduryje atsigerti iš mineralinio vandens šaltinio ir plaučius pripildyti deguonies. Čia jūsų lauks ne tik nemokamos procedūros, bet ir išskirtinis žaidimas be pralaimėjimų. O „iSun“ stende bus tikras fontanas, kuris labai gelbės karštas paskutines pavasario dienas.

Kvies pasigaminti unikalų suvenyrą

Expo and networking zonos partneriais šiemet tapo nekilnojamojo turto projektų vystymo bendrovė Realco. „Esame rinkoje įsitvirtinęs NT plėtotojas ir tikime, kad čia yra vietos diegti technologijas, kurios ne tik pakeltų plėtojamus projektus į naują kokybinį lygį, bet ir pagerintų klientų aptarnavimą bei patirtį. Dėl šios priežasties esame ir asociacijos „PropTech Lithuania“ nariai – kartu su startuoliais kalbamės apie inovacijas ir skaitmeninę transformaciją NT industrijoje. Vieną iš mūsų plėtojamų naujos kartos verslo centro „Hero“ projektų šiemet ketiname pristatyti „Login 2024“ networking zonoje. Šiuo verslo centru didžiuojamės, nes jį kurdami radome tinkamą balansą tarp gerųjų tradicijų, išmaniųjų technologijų bei sveikos, į darbuotojus orientuotos aplinkos biuruose kūrimo. Kadangi konferencijoje didelis dėmesys skiriamas žmogiškųjų išteklių temoms, manome, kad tinkamesnės vietos kalbėti apie šį mūsų projektą ir pasiekti tikslinę auditoriją nerastume.

Expo zonoje pristatysime plėtojamus gyvenamųjų namų projektus, kur lankytojai galės tiek virtualiai su jais susipažinti, tiek turės galimybę pasidaryti unikalų raktų pakabuką ir įamžindami save kaip herojų 3D scenario ir spausdintuvo pagalba. Džiaugiamės, kad tapę „Login 2024“ rėmėju turėsime progą ne tik pristatyti save, bet ir prisidėti prie itin kokybiško, naudingo dalyviams ir, svarbiausia, – diskusijas skatinančio turinio kūrimo. Juk būtent diskusijose ir pokalbiuose keičiamės informacija bei mintimis, plečiamas akiratis, gimsta naujos idėjos ir bendradarbiavimo galimybės. To ir linkime visiems konferencijos dalyviams“, – kalba „Realco“ rinkodaros ir komunikacijos vadovė Kristina Grubliauskaitė-Svitojė.

Dakaras, šachmatų partija su didmeistriu ir dovanos intymiam gyvenimui

Bendravimui ir ekspozicijoms skirtoje erdvėje iš viso rasite keliasdešimt skirtingų stendų. Digital Matter stende sužinosite, ko reikia, kad tinklalapis neštų pajamas, o svarbiausius dalykus apie skaitmeninį saugumą išgirsite užsukę į ESET Lietuva stendą, kur lauks tikri kibernetinio saugumo asai. LT ID stende sužinosite apie Registrų centro sukurtą naujos kartos nuotolinį el. parašą ir el. spaudą, o išmėginti sunkvežimio vairavimo simuliatorių ir laimėti specialius prizus kvies „Girteka“ stendas. MRU stende dėstytojai ir tyrėjai dalinsis savo patirtimi bei įžvalgomis, čia turėsite galimybę išbandyti jėgas šachmatų partijoje su geriausiu Lietuvos didmeistriu, MRU studentu, Pauliumi Pultinevičiumi. Fantazijos.lt erdvėje jūsų lauks laimės ratas ir intriguojančios vibruojančių daiktų varžybos, o ACC Distribution šiais metais paruošė išskirtinai didelę visiems puikiai žinomų technologinių prekių ženklų ekspoziciją, kurioje galėsite išbandyti ir Dakaro ralio simuliatorių.

„Delfi Plius“ stende galite sužinoti apie tik LOGIN metu galiojantį pasiūlymą verslui, galėsite dalyvauti žaidime ir laimėti „Delfi Plius“ prenumeratas mėnesiui ar net visiems metams, o galbūt būsite iš tų, kuriems pasiseks laimėti kelionę. Be to, čia turėsite galimybę susipažinti su „Delfi Plius“ redakcijos autoriais – Dailiumi Dargiumi, Andriumi Užkalniu, Tomu Janoniu, Greta Klimkaite, Ugne Karaliūnaite ir kitais.

„Balcia“ stendas LOGIN dalyvius kvies dirbtinio intelekto pagalba tapti superherojais, o „Accenture“ stende galėsite pasidaryt DI sugeneruotas nuotraukas. Stendai ragins laimę išbandyti įvairuose žaidimuose, o atokvėpio minutę griebti ledų, gardaus gėrimo ar desertą ir tiesiog pabendrauti, susipažinti su žmonėmis, kurie gali atsakyti į rūpimus klausimus, o gal tapti jūsų ateities verslo partneriais, darbdaviais ar darbuotojais.

Šiemet LOGIN veiks ir dedikuota darbo-poilsio ervė, kurioje dalyviai galės rasti vietą ramiai padirbėti ar pasikrauti išmaniuosius įrenginius, o dirbti kūrybiškiau ir produktyviau mokys Google Gemini demonstracinė stotelė. Darbo zonoje dalyvių lauks išskirtinį greitį demonstruojantis Tele2 5G internetas bei individualiems susitikimams skirta pokalbių zona. Šios ir galybė kitų veiklų – jau gegužės 30–31 dienomis festivalyje LOGIN.

Registracija į konferenciją ir apsikeitimo naudingais kontaktais aplikaciją

Būtinas žingsnis nutarusiems dalyvauti šių metų LOGIN konferencijoje – ne tik įsigyti bilietą, bet ir užsiregistruoti. Šiemet LOGIN konferencijos dalyviams skiriami vardiniai bilietai ir registracija į konferenciją yra privaloma. Įsigijus bilietą pirma turite užsiregistruoti ir tuomet Jums bus atsiųstas tikrasis vardinis bilietas su kuriuo galėsite patekti į konferenciją. Savo registraciją galite koreguoti iki pat konferencijos paspaudus ant nuorodos, kurią rasite bilieto aprašyme. Jeigu nuorodos savo biliete nerandate, tai Jus pasieks atskiras laiškas su registracijos nuoroda ir kita informacija ne vėliau kaip dvi dienos iki LOGIN. Iškart po registracijos būsite pakviesti prisijungti prie LOGIN bendravimo platformos Talque – laiškas ateis iš šios platformos. Prisijungimas prie bendravimo programėlės yra svarbus ir visiems tiems, kurie norės susidaryti savo programą, kad detaliai susiplanuotų, ką ir kada nori išgirsti.

Dalyvio registracijos informaciją privaloma užpildyti, nes šie duomenys bus naudojami ant dalyvio vardo kortelės kurią gausite nuskenavę savo bilietą. Vardo korte dalintis su kitais asmenimis draudžiama. Bilietas priklauso tik Jums, jis yra vardinis. Įsigiję standartinį LOGIN konferencijos bilietą galėsite patekti į LOGIN 2024 konferenciją gegužės 30-31 d., stebėti pagrindinių salių transliaciją nuotoliniu būdu, o po konferencijos matyti visų pranešimų įrašus. Online bilietas suteikia galimybę konferenciją stebėti nuotoliu ir po renginio peržiūrėti pranešimų įrašus. Speciali kaina taikoma jaunimo bilietui, su kuriuo asmenys iki 25 metų galės patekti į LOGIN 2024 konferenciją gegužės 30-31 d. Norimą bilietą galite įsigyti ČIA.

Kaip rašėme, visi užsiregistravę bilietą gaus kvietimą prisijungti prie specialios kontaktų užmezgimo ir apsikeitimo aplikacijos TALQUE. Čia turėsite galimybę susipažinti ir bendrauti su kitais dalyviais bei su konferencijos pranešėjais. Juk LOGIN – ne tik apie žinias, bet ir apie naujas, naudingas pažintis. Jeigu kyla klausimų, kaip registruotis ar trūksta kitos informacijos, viską rasite LOGIN svetainėje ČIA.

LOGIN – didžiausias, turtingiausias turiniu ir, ko gero, drąsiausias inovacijų festivalis Baltijos šalyse. Jau 18-ąjį kartą bus plačiomis akimis pažvelgta į šiuolaikinį pasaulį, technologijų pažangos sukeliamus pokyčius ir kliūtis. Įkvėpimu dalinsis tikri inovacijų pionieriai. Konferencijoje skleisis idėjos, galinčios nuvesti prie pirmojo vienaragio, o kartu žvelgsime į tai, kas laukia ateityje. Didieji šių metų LOGIN partneriai – medicinos centrai Northway, technologijų platintojas Baltijos šalyse ACC Distribution, VĮ Registrų centras, VšĮ Inovacijų agentūra, draudimo bendrovė Balcia, nekilnojamojo turto projektų vystymo bendrovė Realco, Šveicarijos finansinių technologijų įmonių grupė „iSun“, naujienų agentūra ELTA. LOGIN vyks gegužės 30–31 dienomis Litexpo, Vilniuje. Daugiau informacijos ČIA.