„Savo prenumeratoriams norime pasiūlyti kuo daugiau papildomų verčių ir matome, kad jie nori ne tik kuo daugiau sužinoti, bet ir kokybiškai leisti laisvalaikį. Kai „Delfi Plius“ pristatėme galimybę žaisti „Protų mūšį“, ji iškart sulaukė didelio susidomėjimo. Džiaugiamės tai matydami, o kad azarto būtų dar daugiau, žaidėjams siūlome ir įvairių prizų. Štai dabar jie gali laimėti „Game Room“ dovanų kuponus, kuriais tikrai džiaugsis galvosūkių mėgėjai“, – sakė „Delfi“ mokamo turinio vystymo vadovė Ugnė Karaliūnaitė.

„Delfi Plius“ žaidimų rubrikoje taip pat galima atlikti įvairių testų, tiek pramoginių, pavyzdžiui, įvertinančių, koks esate laukinis gyvūnas ar kuris žalgirietis, tiek psichologinių, leidžiančių geriau pažinti save ar savo partnerį.

„Delfi Plius“ prenumerata – tai raktas į išskirtinį mokamą turinį, kuriame – „The Economist“ ir „Bloomberg“ naujienos lietuviškai, analitiniai straipsniai, profesionalūs žurnalistiniai tyrimai, išskirtiniai interviu, vertingi patarimai ir įdomios istorijos.

Šioje platformoje yra gausus straipsnių, multimedijų, konferencijų ir įvairių vaizdo įrašų archyvas, nauju turiniu pildomas kiekvieną dieną, taip pat – išankstinės tekstų, tyrimų ir televizijos kanalo „Delfi TV“ laidų premjeros, tinklalaidės, dokumentiniai filmai. „Delfi Plius“ prenumeratoriai mato mažiau reklamos visoje „Delfi“ aplinkoje.

Atlikti testus ir žaisti „Protų mūšį“ galite čia.