„Ši istorija nebegalima“, – tokį perspėjimą pamatė kai kurie naudotojai prie tam tikrų savo vaizdo istorijų (angl. „Stories“). „Dėl techninės problemos ši istorija nebeprieinama. Nors nuo to laiko šią problemą ištaisėme, jūsų istorija negali būti atkurta“.

Bendrovė „Meta“, kuriai priklauso „Instagram“, atsisakė pasidalyti informacija, kiek naudotojų nukentėjo dėl šios problemos, tačiau teigė, kad pranešimą pamatys tik tie žmonės, kurių „Stories“ buvo prarastos, rašo CNN.

„Radome ir ištaisėme klaidą, dėl kurios buvo ištrinti kai kurių žmonių „Stories“ archyvai. Deja, mes negalime atkurti šių „Stories“. Programėlėje pranešame tiems žmonėms, kuriuos tai paveikė“, – trečiadienį sakė „Meta“ atstovas spaudai.

Tai yra dar vienas priminimas, kad pasikliauti vienu atsarginės kopijos išsaugojimo metodu nėra pati geriausia idėja. Norėdami išsaugoti svarbius prisiminimus, žmonės turėtų pasirūpinti, kad nuotraukų, vaizdo įrašų ir kitų failų atsarginės kopijos būtų kuriamos ne per programėlę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją