T. Stasiukevičius teigia, kad „LOGIN“ konferencija visada sulaukia nemenko kiekio lankytojų ir daug įdomių temų.

„Šiemet „LOGIN“ konferencijai sukanka aštuoniolika metų, todėl pateikiame aštuoniolika skirtingų temų. Išskirčiau tas temas, kurioms skirsime daugiausia dėmesio. Viena iš tokių yra „Longevity“ – ilgaamžiškumo tema. Praėjusių metų rudenį „Delfi“ portale vyko „Longevity“ konferencija, kurią transliavome nuotoliniu būdu, šiemet „Longevity“ konferencija vyks gyvai „LOGIN“ konferencijos metu, turėsime atskirą dedikuotą salę būtent ilgaamžiškumo temai.

Tomas Stasiukevičius

Daug dėmesio skirsime ir startuolių temai, taip pat negalime ignoruoti ir dirbtinio intelekto temos, kadangi dirbtinis intelektas yra jau, ko gero, visose srityse, tai vienu ar kitu kampu vis tiek šitą temą mes taip pat gvildensime. Žinoma, bandome kalbėti ir apie tai, kokios šiuo metu yra tendencijos, bet lygiai taip pat ir žvilgtelti į ateitį, kas mūsų laukia per artimiausius metus. Futuristinė linija yra tiesiog neatsiejama nuo „LOGIN“ konferencijos“, – pastebi T. Stasiukevičius.

Pasak jo, pranešėjai yra tas traukos objektas ir turinys, dėl kurio į konferenciją renkasi žmonės.

„Vienas iš mūsų pranešėjų bus Tokijo olimpinių žaidynių rinkodaros vadovas, buvęs „LEGO“ skaitmeninių technologijų vadovas ir dabartinis „Nokia“ rinkodaros vadovas Lars Silberbauer. Taip pat turėsime tarptautinio prekės ženklo „No more plastic“ įkūrėją Rosalie Mann, kurios istorija yra išties neįtikėtina ir labai jautri – jos dukra pateko į ligoninę apsinuodijusi mikroplastiku ir būtent tada Rosalie pasišventė ir pradėjo burti bendruomenę kovai prieš mikroplastiko taršą. Jos įžvalgos bus aktualios absoliučiai visiems, kas valgo žuvį, geria vandenį, vaikšto su sportbačiais, taigi, kiekvienam iš mūsų.

LOGIN 2023

Taip pat turėsime „Birdie“ oro kokybės matavimo prietaiso įkūrėją Hansą, tai gan populiarus įrenginys Skandinavijos šalyse, kuris, pakabintas kambaryje, gali matuoti oro kokybę ir parodyti, kada jau laikas pravėdinti patalpas. Turėsime ir „Duolingo“ socialinių tinklų vadovę Zaria Parvez bei „Ryanair“ socialinių tinklų turinio kūrėją Lily Rafferty. Šios merginos pasidalins, kaip „nulaužti“ socialinių tinklų algoritmus ir sukurti „virusines“ kampanijas“, – vardija pašnekovas.

Žinoma, anot konferencijos vadovo, šis renginys neįsivaizduojamas be gerai žinomų lietuvių.

„Tai kūrybininkas Tomas Ramanauskas, dainų autorius ir žmogus-orkestras Žygimantas Kudirka-Mesijus, mokslininkė Dr. Ieva Plikusienė, Žmogaus teisių centro vadovė Jūratė Juškaitė ir daugybė kitų gerai žinomų vardų. Lygiai taip pat turėsime gerai žinomų prekės ženklų, už kurių stovi žmonės, kurie vysto tas technologijas, dėl kurių gerėja mūsų gyvenimas ir mūsų namuose atsiranda naujovės. Pranešėjų skaičius šiemet bus kaip niekad didelis“, – tikina jis.

Tomas Stasiukevičius

Praėjusiais metais „LOGIN“ konferencija pritraukė per 5000 dalyvių ir 250 pranešėjų, šiemet, pasak T. Stasiukevičiaus, jų bus dar daugiau.

„Svarbu akcentuoti tai, kad prie turinio dirba milžiniška komanda ir mums tikrai svarbu ne kiekybė, o kokybė, kad tas turinys būtų tikrai įdomus ir atliepiantis. Šių metų „LOGIN“ konferencijos šūkis „LOGIN“ – ateities tendencijų parkas“, mes bandysime pademonstruoti dabartines ir ateities tendencijas mūsų dalyviams“, – komentuoja konferencijos vadovas.

Kviečiame sekti „LOGIN“ naujienas „Delfi“ portale ir apsilankyti internetinėje svetainėje konferencija.login.lt, nes būtent dabar yra galimybė įsigyti pigiausius bilietus.