„Devbridge“ viceprezidento ir Lietuvos padalinio vadovo Viktoro Gurgždžio teigimu, kiekviena į priekį žiūrinti organizacija galvoja apie augimą ir siekia augti stabiliai. Europos rinka suteikia ne tik erdvę bei paklausą paslaugoms, tačiau ir diversifikuoja klientų portfelį, todėl išpildo abi sąlygas.

„Jau daugelį metų su savo klientais, įsikūrusiais Šiaurės Amerikoje ir Vakarų Europoje, dirbame ne tik orientuodamiesi į programinės įrangos kūrimą, bet ir į verslo rezultatų auginimą. Atsižvelgdami į mums sąlyginai naujos rinkos subtilybes, norime pakelti klientų skaitmeninę brandą į aukštesnį lygį ir didinti kuriamą vertę vartotojams, to sieksime augindami produktų valdymo, dizaino, inžinerijos pajėgumus šioje geografijoje. Kelerius metus sėkmingai vystėme veiklą Jungtinėje Karalystėje, planuodami plėtrą visoje Europoje. Sėkminga patirtis visoje Vakarų Europoje paspartino ir tolesnius aktyvius plėtros veiksmus“, – pabrėžė V. Gurgždys.

Anot įmonės viceprezidento, Europoje ketinama pritaikyti patirtį, sukauptą dirbant būtent Šiaurės Amerikos rinkoje. Specialiai šiam tikslui pasiekti buvo pasitelkti ilgamečiai įmonės programavimo departamentų vadovai Justas Gudavičius bei Gediminas Šuklevičius, kurie bus atsakingi už klientų portfelio auginimą bei naujų rinkų plėtrą Europoje.

„Šiandien turime natūralų pranašumą rinkoje, galėdami pasitelkti patirtį finansų, aviacijos, bankininkystės, profesionalių paslaugų, gamybos, logistikos, sveikatos apsaugos ir daugelyje kitų sričių vienu metu, tad pritaikydami įvairias tarpdisciplinines žinias pavyks dar sparčiau augti. Tikimės pasiekti platesnę verslo praktikų įvairovę, todėl turėsime būti dar greitesni produktyviausio kelio paieškose. Esame sukaupę patirtį įvairių verslo sričių įvairovėje tiek Amerikoje, Kanadoje, tiek ir Jungtinėje Karalystėje. Neabejoju, kad šias praktikas sėkmingai pritaikysime ir visoje Europoje, iššūkius įveiksime ir mūsų plėtra vyks dar greičiau, nei istorinėse rinkose, tokiu būdu organizacijos portfelyje užimdama didėjančią dalį“, – akcentavo įmonės vadovas.

„Devbridge“ yra privati programinės įrangos konsultacijų ir produktų kūrimo įmonė. Organizaciją šiuo metu vienija beveik 800 narių profesionalų bendruomenė, dirbanti penkiose pasaulio šalyse.

2021-ųjų metų pabaigoje „Devbridge“ tapo pasaulinės IT grupės „Cognizant“ dalimi. Pagrindinis kompanijos tikslas ir toliau išliks – kurti pažangiausią programinę įrangą ir taip suteikti neįkainojamus įrankius, padėsiančius sėkmingai augti pasaulinėms kompanijoms, industrijoms ir verslo organizacijoms.