Kaip anksčiau rašė LOGIN, siekdama pasivyti dirbtinio intelekto lenktynėse, „Apple“ savo balso asistentą „Siri“ ir operacines sistemas papildys „OpenAI“ programa „ChatGPT“.

„iPhone“ gamintoja pirmadienį savo metinėje programuotojų parodoje paskelbė apie „Siri“ pertvarkymą ir daugybę kitų naujų funkcijų, rašė BBC.

Tai yra dalis naujos personalizuotos dirbtinio intelekto sistemos, vadinamos „Apple Intelligence“, kuria siekiama vartotojams pasiūlyti būdą, kaip lengviau naršyti „Apple“ įrenginiuose.

Pirmadienį „X“ paskelbtame pranešime „Tesla“ vadovas E. Muskas, kad uždraus „Apple“ įrenginius savo įmonėse, kurioms, be kita ko, priklauso „SpaceX“ ir „X“, jei „iPhone“ gamintoja tęs savo pirmadienį paskelbtus dirbtinio intelekto planus.

Jei „Apple“ „integruos „OpenAI“ (operacinės sistemos) lygmeniu“, E. Muskas sakė, kad tai būtų „nepriimtinas saugumo pažeidimas“, rašo CNN.

Jis pridūrė, kad lankytojai „turės patikrinti savo „Apple“ įrenginius prie durų, kur jie bus laikomi Faradėjaus narve“, turėdamas omenyje korpusą, kuris blokuoja elektromagnetines bangas, svarbias ryšiams, įskaitant mobiliojo ryšio, belaidžio interneto ir „Bluetooth“ signalus.

„Apple“ neturi jokio supratimo, kas iš tikrųjų vyksta, kai jie perduoda jūsų duomenis „OpenAI“, – sakė E. Muskas atskirame pranešime. „Jie parduoda jus už dyką“.