Naujoji ELTA studija agentūrai suteikia galimybę klientams pasiūlyti išskirtinės kokybės spaudos konferencijų filmavimą ir transliavimą. Naujausia, aukščiausios kokybės filmavimo technika ir su ja dirbanti daugiametę filmavimo, transliavimo patirtį turinti komanda užtikrins, kad spaudos konferencijų įgyvendinimas atitiktų reikliausius profesionalumo standartus. Įrengta studija – viena moderniausių Baltijos šalyse, kurioje yra galimybė filmuoti ir transliuoti net trimis profesionaliomis kameromis.

„ELTA auga ir prisitaiko prie rinkos poreikių bei lūkesčių. Matome, kad vaizdo turinys, jo kokybė tampa vienu svarbiausių prioritetų ir naujienų agentūrai. Galvodami apie tai įsirengėme vieną moderniausių Baltijos šalyse spaudos konferencijų studiją, kad galėtume savo partneriams pasiūlyti išskirtinės kokybės spaudos konferencijų filmavimą ir transliavimą“, – sako Justina Maciūnaitė, ELTA vyr. redaktoriaus pirmoji pavaduotoja.

Justina Maciūnaitė

ELTA – seniausia Lietuvoje naujienų agentūra, įkurta 1920 m. Nuo 2022 m. ELTA priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“, plėtojančiai internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso skaitomiausias Lietuvoje naujienų portalas „Delfi“ ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Digital Matter“.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją