„Investicijos į komandą, naują biurą, naujausias technologijas ir inovatyvius skaitmeninius sprendimus pastaraisiais metais mums leido sparčiai augti. „Balcia“ yra netradicinis draudimo verslas – siekdami užtikrinti kuo geresnę klientų patirtį, esame itin lankstūs, greitai reaguojame į globalias tendencijas ir nebijome drąsių sprendimų, todėl mums itin svarbu turėti profesionalius komunikacijos partnerius, kurie padėtų atskleisti, kokią vertę kuriame savo klientams“, – sako „Balcia“ generalinis direktorius Lietuvoje Artur Senčenko.

Jo teigimu, komunikacijos partneriai pasirinkti konkurso būdu. Sprendimą lėmė „Balcia“ strategiją atitinkantys pasiūlymai dėl komunikacijos sprendimų ir stipri agentūros kompetencija integruotos komunikacijos srityje.

Bendradarbiavimo sutartyje numatyta, kad „Publicum“ draudimo technologijų bendrovei teiks ryšių su visuomene ir integruotos komunikacijos paslaugas.

„Kompanijos strateginiai tikslai žada aktyvų ir ambicingą periodą, kuriam dedikuosime savo kūrybines, viešųjų ryšių ir strateginės komunikacijos kompetencijas. Esame pasirengę įdarbinti savo ilgametę patirtį ir padėti partneriams siekti lyderystės naujose rinkose“, – sako „Publicum“ vykdantysis direktorius Tadas Valančius.

„Balcia“, įkurta Latvijoje, šiuo metu taip pat veikia Lietuvoje, Estijoje ir Lenkijoje. Bendrovė neturi fizinių skyrių, visos paslaugos yra skaitmenizuotos.

Pirmąjį 2024 m. ketvirtį draudimo technologijų įmonė Lietuvoje sparčiai augo – finansiniai rezultatai padidėjo 41 proc.

2001 metais įkurta Lietuvoje lyderiaujanti komunikacijos agentūra „Publicum“ yra Prancūzijos kapitalo įmonė, kurios kontrolinį akcijų paketą valdo pasaulinė komunikacijos grupė „Havas“, priklausanti pasaulinei korporacijai „Vivendi“.

Tarp didžiausių „Publicum“ klientų – „Samsung“, „Tele2“, „Philip Morris“, „Kesko Senukai“, „Neste“, „Red Bull“, VMG grupė, vaistinių tinklas „Camelia“, „Elektrum Lietuva“, „Tez Tour“, „Pieno centras“, „Grigeo grupė“, Inovatyvios farmacijos pramonės asociacija, kitos Lietuvos bei tarptautinės kompanijos. Šiuo metu „Publicum“ dirba 24 integruotos komunikacijos profesionalai.