„Turime užsibrėžę paprastą tikslą – išmaniais sprendimais lengvinti žmonių kasdienybę. Tas pats galioja ir šventiniam laikotarpiui – kasmet ieškome netikėtų būdų, kaip galime pagelbėti Lietuvos gyventojams vieni kitus pasveikinti su šventėmis. Praeityje turėjome ir šalies žvaigždžių skambučius, vėliau – jų asmeninius sveikinimus vaizdo klipų formatuose. Šiemet pasirinkome visiškai naują kryptį – sukūrėme specialią sveikinimų platformą su mūsų parengtais vieninteliais lietuviškomis Kalėdomis papuoštais GIF paveikslėliais, o dalį šventinio laikotarpio interneto reklamos biudžeto paskyrėme dovanoms, t. y. sutikusiems sveikinimus asmeniškai rodome reklaminėse portalų pozicijose“, – pranešime žiniasklaidai sako „Bitės“ rinkodaros vadovas Arūnas Mickevičius.

Norint sukurti sveikinimą, tereikia užsukti į platformą sveikinimas.bite.lt. Tuomet pasirinkti vieną iš dešimties „Bitės“ kalėdinių GIF paveikslėlių, užpildyti sveikinimo laukelius ir sugeneruotą nuorodą su palinkėjimu nusiųsti savo draugui ar draugei. Atsidarius nuorodą gavėjo klausiama ar jis nori išvysti sveikinimą ne kartą – sutikus sveikinimas gavėjui bus periodiškai rodomas asmeniškai įvairiose portalų reklaminėse pozicijose.

Per pirmąsias tris sveikinimų kampanijos dienas buvo pasveikinti daugiau nei 8000 žmonių. Dažniausiai linkima sveikatos ir skanaus maisto, šeimos pagausėjimo, puikių vestuvių ar sėkmės antrosios pusės paieškose. Sveikinimams iliustruoti vartotojai dažniausiai (net penktadalis visų sveikinimų) renkasi GIF paveikslėlį su tradiciškai eglutę griaunančia kate.

„Bitės“ šventinė sveikinimų kampanija planuojama iki sausio 6 dienos.