Dirbate ar atostogaujate – „Delfi“ visada yra su jumis ir siūlo įvairiapusišką turinį. „Mūsų „Delfi Plius“ prenumeratoriai gali tiek gilintis į rimtąjį, ekspertinį turinį, skaityti profesionalių „Delfi“ žurnalistų, kitų Lietuvoje gerai žinomų autorių parengtas naujienas ir į lietuvių kalbą išverstus straipsnius iš prestižinių užsienio leidinių, tiek rasti pramoginio turinio, neleidžiančio nuobodžiauti, jiems skirtų žaidimų, konkursų, gyvenimiškų patarimų“, – sako Aistė Julija Butkutė, „Delfi“ prenumeratų verslo vadovė.

„Nuolat galvojame ir apie kitas papildomas vertes, pavyzdžiui, „Delfi Plius“ prenumeratoriai gali prisijungti prie virtualių treniruočių, kurias veda „Lemon Gym“ trenerė Agnė, jie gali pramankštinti smegenis mūsų „Protų mūšyje“, pirmieji žiūrėti išskirtines populiarių „Delfi TV“ laidų premjeras ir tt. Stengiamės nestovėti vietoje ir rasti, kuo dar palepinti savo prenumeratorius, tad tapus „Delfi Plius“ bendruomenės nariu, nuobodžiauti tikrai nebus kada“, – užtikrina ji.

Aistė Julija Butkutė, „Delfi“ prenumeratų verslo vadovė

„Delfi Plius“ prenumeratoriai taip pat gali klausytis tinklalaidžių, žiūrėti video formato dokumentiką, jiems prieinami visi inovacijų ir technologijų konferencijos LOGIN pranešimų įrašai.

Tad nepraleiskite progos, nes nuo liepos 17 iki rugpjūčio 31 d. tapus „Delfi Plius“ prenumeratoriumi, pirmus tris mėnesius prenumerata kainuos vos 1,49 euro, vėliau – po 4,49 euro. Daugiau apie akcijos sąlygas skaitykite čia.

„Delfi Plius“ prenumerata – tai raktas į išskirtinį mokamą turinį, kuriame – analitiniai straipsniai, tyrimai, išskirtiniai interviu, vertingi patarimai, įdomios istorijos, „The Economist“ ir „Bloomberg“ naujienos lietuviškai. Čia rasite daugiau nei 10 000 straipsnių, multimedijų, konferencijų ir įvairių video įrašų archyvą, kiekvieną mėnesį pasipildantį 1000 vnt. naujo turinio, taip pat – išankstines tekstų, tyrimų ir televizijos kanalo „Delfi TV“ laidų premjeras. „Delfi Plius“ prenumeratoriai nemato iššokančių reklamų visoje „Delfi“ aplinkoje (prenumeruoti „Delfi Plius“ galite čia).