DELFI skaitytojai jau priprato, kad pagrindiniame naujienų portale kiekvieną dieną gali rasti ne tik juos dominančius straipsnius, bet ir video konferencijas, tiesiogines svarbių įvykių transliacijas ar reportažus iš karščiausių įvykių vietų.

„Matydami augantį video turinio vartojimą, galvojome, ką galime padaryti, kad DELFI vartotojams ši patirtis būtų dar malonesnė. Išgryninome DELFI TV platformos dizainą, kad joje naršyti būtų dar patogiau, sklandžiau ir DELFI vartotojai lengvai rastų visas juos dominančias transliacijas ir video įrašus, kurių nuolat daugėja“, – sakė DELFI multimedijos skyriaus vadovas Šarūnas Mažeika.

Atnaujintoje platformoje galima matyti tiek tuo metu rodomas transliacijas, tiek lengvai rasti buvusius įrašus pagal dominančias temas, pašnekovus ar sekamus DELFI kanalus. „Pakanka, pavyzdžiui, pažymėti, kad jus domina LKL čempionatas, su augintiniais susijusios naujienos, ar bet kuri kita jus dominanti sritis, ir rasite visus buvusius susijusius įrašus, kurių gali būti ir kelios dešimtys ar dar daugiau“, – pasakojo Š. Mažeika.

DELFI TV platformos puslapyje 24/7 taip pat galima stebėti nuolat vykstančias transliacijas iš daugiau nei dvidešimties populiarių Lietuvos vietų, pavyzdžiui, sostinės Katedros aikštės, Geležinio vilko gatvės, Kauno Rotušės aikštės, Laisvės alėjos, Klaipėdos Žvejų gatvės, uosto, Palangos tilto, Svencelės ir daugelio kitų.

Interneto rinkos tyrimų bendrovės „Gemius“ duomenimis, DELFI TV turi didžiausią kasdieninę vartotojų auditoriją tarp interneto televizijų. DELFI TV kasdien vidutiniškai žiūri apie 75 tūkst., „Lrytas video“ – 45 tūkst., „LRT video“ – 35 tūkst., „TV3 video“ – 28 tūkst., „LNK video“ – 12 tūkst. vartotojų.

DELFI TV taip pat sulaukia daugiausiai video peržiūrų per dieną.