„Delfi TV vasarą atostogauti tikrai neišeis – žiūrovų lauks jų mylimi herojai ir laidų vedėjai, tokie kaip keliautojas Orijus Gasanovas, linksmieji Gabrielė ir Saulius Žvirgždai, ūkininkas Petras Šiaučiūnas, daugeliui geriau žinomas tiesiog kaip ūkininkas Petras, nuoširdžiems pokalbiems žinomus žmones kvies Edita Mildažytė ir Rūta Lapė, kriminalų mėgėjams dokumentikos ciklą ruošia Dailius Dargis, intriguojantį projektą žada ir naujasis lietuvių numylėtinis Aurimas Valujavičius“, – pasakojo Delfi video vadovas Arturas Paknys.

Arturas Paknys

Be abejo, vasara neįsivaizduojama be kelionių. Pasaulį nuolat maišantis keliautojas Orijus Gasanovas kviečia pamatyti, kaip linksmai ir įdomiai galima atostogauti Lietuvoje. Tik šįkart jis keliaus ne vienas – kelionėse po įvairiausius Lietuvos kampelius Orijų lydės vis kita mūsų šalies įžymybė.

„Aš visada sakau – vasarą nėra ko keliauti iš Lietuvos, juk ir čia tiesiog puiku! Aš pats vis atrandu tokių vietų, apie kurias galvoju – kaip aš, lietuvis, galėjau jų nežinoti? Be to, vis atsiranda kas nors naujo, tad keliausiu apžiūrėti ir apie viską papasakosiu žiūrovams, kad jie galėtų tiesiog viską nusikopijuoti, žinotų, kur važiuoti, ką aplankyti, kur nakvoti ir kur valgyti, o po to sakytų, kokia faina buvo kelionė!“, – savo misiją atskleidė O. Gasanovas.

Ši nauja laida „Orijaus atostogos Lietuvoje“ – kiekvieną antradienį 21 val. per Delfi TV. O tiems, kas visgi labai pasiilgs Orijaus nuotykių už Lietuvos ribų, trečiadieniais 21 val. taip pat bus transliuojamos Orijaus kelionės po pasaulį.

Ir tai dar ne viskas, ką Delfi TV paruošė kelionių mėgėjams. Šaunusis šeimyninis duetas Gabrielė Tetenskaitė-Žvirgždė ir Saulius Žvirždas išbandys braliukų latvių svetingumą ir lankysis išskirtinėse kaimyninės Latvijos vietose. Nauja laida „Atrask Latviją su Gabriele ir Sauliumi“ – kiekvieną ketvirtadienį 21.30 val.

„Galime tik išduoti, kad per šią kelionę mums buvo labai daug pirmų kartų“, – juokėsi Gabrielė ir Saulius, patikindami, kad atostogos Latvijoje gali būti ne prastesnės nei Sicilijoje.

„Ir Latvija – tikrai ne tik Ryga ar populiarūs pajūrio kurortai. Savo kailiu įsitikinome, kiek daug įdomaus yra net tokiose vietose, pro kurias dažnai tik pravažiuojame net nesustodami“, – pasakojo jie.

Į eterį po pertraukos grįžta daugybės žiūrovų simpatijų sulaukęs ūkininkas Petras ir jo kasdienybės dienoraštis. Jis pats prisipažįsta niekada nežinantis, kuo nustebins ar sudomins žiūrovus ir dėl to net nesukantis galvos – nuo pat pradžių tiesiog pasižadėjo sau ir kitiems rodyti tikrą ūkininko gyvenimą, su visomis jo sėkmėmis ir nesėkmėmis, tad taip ir darys. „Ūkininko Petro dienoraštis“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais 22 val.

Naują intrigą žada šiemet ne tik Lietuvos, bet ir viso pasaulio didvyriu tapęs, Atlanto vandenyną neseniai perplaukęs Aurimas Valujavičius. Šįkart jis leisis į visai kitokį iššūkį, paliks ramybėje irklus ir statysis sau būstą ant vandens. Kaip jam seksis – žiūrėkite per Delfi TV.

Nenuobodu bus ir gyvenimo būdo, pokalbių laidų mėgėjams. Visą vasarą neatostogaus ir toliau kasdienybės herojus kalbins žurnalistė Rūta Lapė, svečius į savo sodybą jaukiam pokalbiui kvies Edita Mildažytė. O savaitgalio vakarais – išskirtinis Dailiaus Dargio dokumentikos ciklas „Kriminalinė zona“.

„Ir tai – dar ne visos Delfi TV naujienos. Vasarai įsibėgėjus jų planuojame dar daugiau, bet dar norime pasitaupyti šiek tiek staigmenų vėlesniam laikui“, – šypsojosi A. Paknys.