„Delfi TV“ drauge su vienu žinomiausių kavinių tinklu „Caffeine“ dar vasaros pradžioje atidarė naują erdvę „TV Coffee House“, kurioje svečiai turi galimybę ne tik mėgautis kava bei skanėstais, tačiau ir gyvai stebėti filmavimus, pamatyti televizijos ekrane dažnai matomus veidus iš arti.

Kavinės veiklai sėkmingai įsibėgėjus, šalia esančioje erdvėje pradėjo veikti ir „Delfi TV virtuvė“ -filmavimų studija, kurioje kuriamas turinys „Delfi“ portalui, „Delfi TV“ televizijai, „Youtube“ platformai ir kitiems kanalams. O šiandien įvyko ir simbolinis virtuvės atidarymas, kuriame skanėstus gamino puikiai žinomas „Delfi TV“ veidas, kultinis virtuvės šefas Alfas Ivanauskas, o kavos paslaptimis dalinosi „Caffeine“ Kavos kokybės ir apmokymų vadovė Kornelija Andrijauskaitė.

„Delfi TV“ žiūrovai jau žino, kaip atrodo ši studija: ją galima pamatyti laidoje „Delfi Rytas“, o jau netrukus, naujame sezone laukia nauji čia įgyvendinti projektai, tarp kurių – 500 trumpų, paprastų ir kiekvienam suprantamų video receptų kiekvieno namų virtuvei. Juos kurs „Virtuvės mitų griovėjų“ komanda su A. Ivanausku priešakyje, o šio projekto partneriais tapo maistą mylinčios bendrovės „Mantinga“, „IKI“, AEG ir „Electrolux“.

„Delfi TV virtuvę“ – naują filmavimo studiją šalia redakcijos įrengusi „Delfi“ kviečia ja naudotis ir kurti turinį visus: maisto blogerius, virtuvės šefus ir kitus gaminti mėgstančius entuziastus. „Mūsų virtuvė bus atvira išorės kūrėjams, kurie nori šioje erdvėje filmuoti savo maisto šedevrus, tad galite mums rašyti el. paštu rinkodara@delfi.lt ir visas idėjas aptarsime“, – sako Delfi konferencijų ir renginių skyriaus vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė.

Pasak jos, didžioji dalis čia sukuriamo turinio bus apie maistą: „Šis turinys labai populiarus, o žmonės kuo toliau, tuo labiau nori gaminti, tačiau ne visi moka arba tiesiog nori išmokti kažko naujo“. Taip pat ši erdvė gali būti skirta ir įmonių produktų pristatymams ar specialiems klipams filmuoti, ji yra lengvai pritaikoma prie bet kokio prekės ženklo stiliaus ir idėjos.

„Šią erdvę kūrėme ne kaip tradicinę virtuvę, bet lyg namų svetainę, kad nematant virtuvės puodų ir lėkščių galima būtų jaukiai su pašnekovu išgerti ir kavos puodelį“, – pasakoja S. Meškauskaitė-Stepšienė.

Naujoji „Delfi TV“ studija išskirtinė ir tuo, kad joje vykstantis veiksmas yra atviras visiems. „Gerdami kavą šalia esančiame „Caffeine“ galite stebėti, kaip vyksta filmavimai studijoje. O pasirinkus šią vietą mini renginiui ar pristatymui atsiveria galimybė naudoti visą erdvę – tiek „Delfi TV virtuvę“, tiek „Caffeine“ kavinę“, – sako S. Meškauskaitė-Stepšienė.

„Delfi TV virtuvė“ veikia verslo centre „Vertas“, esančiame Gynėjų g. 16, Vilniuje.