„Ugnė, sukaupusi didelę patirtį žiniasklaidoje, turi visas profesines savybes ir toliau aktyviai plėtoti Delfi turinį, skirtą prenumeratoriams. Jos profesionalios įžvalgos, sklandus darbas komandoje, aktyvumas, ieškant naujų temų, rubrikų, įvairių formatų „Delfi plius“ skaitytojams, lemia tvarų prenumeratorių augimą“, – sako Delfi vyriausioji redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.

U. Karaliūnaitė yra baigusi žurnalistikos ir ekonomikos bakalauro studijas Vilniaus universitete, tęsė mokslus Londone ir įgijo Tarptautinių medijų ir globalizacijos magistro laipsnį „City University London“ universitete. Porą metų Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto žurnalistikos bakalauro studentams dėstė verslo žurnalistikos kursą.

Žurnalistė yra dirbusi laikraštyje „Lietuvos rytas“, „Lietuvos žinios“, portale alfa.lt, diena.lt. Prie Delfi U. Karaliūnaitė prisijungė 2012 m. kaip verslo žurnalistė ir nuo tada specializavosi verslo žurnalistikos srityje.

„Džiaugiuosi Delfi pasitikėjimu manimi ir naujomis atsakomybėmis. Tikiu, kad stipri ir tvirta žiniasklaida yra būtinas veiksnys demokratijai, o ypač dabartiniame kontekste. Todėl kartu su profesionalia ir geriausių žurnalistų komanda ir toliau dirbsime, kad būtų užtikrintas visuomenės interesas bei kokybiškai atliksime kitas žiniasklaidos funkcijas“, – teigia U. Karaliūnaitė.

Apytiksliais skaičiavimais, iš viso Lietuvoje už lietuviškų naujienų portalų turinį moka apie 100 tūkst. skaitytojų.

Naujienų portalas Delfi prenumeratoriams „Delfi Plius“ pasiūlė 2019 m. rugsėjį. 2023 m. spalį „Delfi Plius“ jau prenumeravo daugiau nei 29 tūkst. skaitytojų, šiuo metų jų jau yra daugiau nei 40 tūkst. Prenumeratorių auginimas, kokybiškų žiniasklaidos produktų sukūrimas ir lengvas bei platus prieinamumas prie turinio yra prioritetinės sritys, ties kuriomis dirba Delfi komanda.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas „Delfi“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Digital Matter“, naujienų agentūra ELTA, naujienų portalas lrytas.lt.