Norite prisijungti?

Pasitinkant Kalėdas naujienų portale „Delfi“ netrūksta šventinės nuotaikos. Todėl norėdami ja pasidalinti ir su skaitytojais, „Delfi“ dovanoja išskirtinį virtualų Advento kalendorių. Kaip ir bet kuris kitas Advento kalendorius, kasdienes netikėtas ir džiugias staigmenas jis dovanos iki pat šv. Kūčių vakaro.

Kasdien atverdami po vieną kalendoriaus langelį, skaitytojai galės gauti ne tik vertingą kalėdinį patarimą, bet ir laimėti išskirtinius prizus. Iš viso skaitytojams bus išdalinta net 1000 puikių dovanų.
Dalyvauti kalėdiniame žaidime labai paprasta. Tai „Delfi“ mobiliojoje programėlėje ir portale gali padaryti visi registruoti „Delfi“ skaitytojai. Kartą prisijungus žaisti ir švenčių drauge laukti galėsite iki pat gruodžio 24 d.

Prisijungti prie „Delfi“ Advento kalendoriaus ir rasti daugiau informacijos galite ČIA.

Šventinis Advento kalendorius – dovana skaitytojams

Pasiruošimas Kalėdoms sužadina jaukumo ir bendrystės jausmus. O šventes pasitikti kasdien laimint šaunius prizus dar smagiau. Todėl prisijunkite ir kurkite šiltą šventinę nuotaiką su „Delfi“ Advento kalendoriumi.

„Šis jaukus ir žaismingas Advento kalendorius yra „Delfi“ dovana visiems skaitytojams. Jiems kasdien bus išdalinama apie 40 puikių dovanų, o svarbiausia, kad per visą laikotarpį iki pat Kalėdų nudžiuginsime padovanodami net 1000 prizų!

Žaidime dalyvaudami kiekvieną dieną padidinate savo šansus rasti Advento kalendoriuje pasislėpusius prizus. Tačiau netgi jei tądien laimėti nepavyko, nusiminti tikrai nėra dėl ko, nes jūsų taip pat lauks naudingos idėjos, padėsiančios greičiau pajusti Kalėdų dvasią“, – drauge smagiai Kalėdų laukti kviečia „Delfi“ savireklamos vadovė Sandra Šalčė.

Sandra Šalčė


Kiekvieną dieną – stebinančios dovanos

Šio interaktyvaus žaidimo dalyviams bus išdalinta daug įvairių prizų. Prisijungdami galėsite laimėti „Big Green Egg“ kamado kepsninę, kuri leis mėgautis išskirtinio skonio patiekalais. Taip pat žaidimo laimėtojams bus įteikti kvietimai į „MO muziejų“ bei „Eglės“ sanatoriją, kur jie galės atsipūsti nuo kasdienių rūpesčių ar praleisti šventines atostogas.

Netrūks ir praktiškų dovanų, tokių kaip namų švara padėsiantis pasirūpinti belaidis dulkių siurblys ar „STATETA“ automatinių automobilių plovyklų kuponai, o mažuosius pralinksmins „ABC žaislai“ dovanų kuponai.

„Delfi“ skaitytojus turėtų nudžiuginti galimybė laimėti turinio platformų „Delfi Plius“ ar „M360“ narystes. Laimingųjų lauks ir daug keliauti bei aktyviai laisvalaikį leisti padėsiantys prizai, t. y. dviračiai, paspirtukai ar galimybė nemokamai užsipilti kuro. Mėgstančius pasmaguriauti nustebins „SUN 365“ sulčių rinkiniai, „Vero cafe“ staigmenos, „Rūta“ šokoladiniai gardumynai, „Crisperia“ kompleksai, įkvėpimą virtuvėje žadinančios „Kauno grūdų“ dovanos ar „Activus“ energijos suteikiantys siurprizai. Ir tai dar tikrai ne visos skaitytojams skirtos dovanos.

Be prizų kasdien taip pat galėsite susipažinti su patarimais, kurie padės paprasčiau pasiruošti šventėms, primins, kaip neprarasti džiugios nuotaikos ir neužsisukti pasirengimo darbuose. Advento kalendoriuje atrasite ir idėjų, kaip namuose kurti jaukią atmosferą ar nustebinti prie šventinio stalo sėsiančius artimuosius naujais ir gardžiais skoniais, bei daug kitų naudingų rekomendacijų. Todėl „Delfi“ Advento kalendoriaus dėka, kiekviena diena belaukiant Kalėdų bus kupina kažko naujo!