„BPN Lietuva“ strategijų vadovas Gedas Kučinskas pastebi, kad augo serveriai.lt, šiek tiek pozicijas parado bite.lt, topsport.lt. Senukai.lt ir toliau persekioja“ pigu.lt. Įdomus aboutyou.lt – jis artėja prie TOP10 e-com Lietuvoje“, – sako jis.

Antrame dešimtuke be aboutyou.lt, pozicijas stiprino ignitis.lt, skytech.lt, olybet.lt. Pozicijas šiek tiek prarado e-avalyne.lt, ermitazas ir betsafe.lt.

Įspūdingiausiai pozicijomis augo novastar.lt,automobiliudalys24.lt, bigbank.lt, myprotein.lt, derekis.lt - tai galime sieti su padidėjusiu komerciniu aktyvumu.

Bendrai srautais augo: gameroom.lt (+82,41%), aboutyou.lt (+52,36%), kelioniuakademija.lt (+32.43%), novastar.lt (27.14%). Gameroom.lt naujas žaidėjas, kurio strategiją verta stebėti. Novastar.lt, kuris buvo nukritęs mėnesį atgal – atkovoja savo pozicijas“, –.sako G. Kučinskas.

„Pagal mokamų sesijų dalį rugsėjį didžiausi buvo senukai.lt. Lyderių pozicijas taip pat dalinosi pigu.lt, topocentras.lt, aboutyou.lt ir betsafe.lt.

Pagal natūralius srautus stipriausiai atrodė pigu.lt, senukai.lt, varle.lt, tele2.lt ir telia.lt – indikuodami lojalią ir pastovią vartotojų dalį su daugiau nei 1M apsilankymų iš natūralių srautų.

Daugiausiai srauto prarado optibet.lt, topshop.lt,sizeer.lt, treatwell.lt ir zaliastotele.lt. Sizeer.lt bandęs užimti rinką karantino metu – rinką praradinėja“, –.apibendrina G. Kučinskas.

Į TOP100 sugrįžo grupinis.lt, kelioniuakadameija.lt, vaga.lt, bmwautodalys.lt, kika.lt.