„Eglės sanatorijos“ bendradarbiavimas su naujaisiais komunikacijos partneriais apims sanatorinio gydymo ir reabilitacijos paslaugų populiarinimą bei naudą žmogaus sveikatai.

„Būdami sanatorijų rinkos lyderiais, siekiame ne tik teikti aukščiausios kokybės sveikatingumo paslaugas, bet ir kryptingai edukuoti visuomenę apie nuolatinės psichologinės įtampos, lėtinio streso, kitas šiuolaikinio gyvenimo tempo nulemtas sveikatos problemas, jų poveikį bei sprendimo būdus. Tikimės, kad pasirinkti komunikacijos partneriai padės atkreipti didesnį visuomenės dėmesį į šiuos daugelio mūsų gyvensenai aktualius klausimus, o tai savo ruožtu ne tik prisidės prie sanatorinio gydymo populiarinimo, bet ir taps žingsneliu sveikesnės visuomenės link“, – sako „Eglės sanatorijos“ generalinis direktorius Artūras Salda.

Artūras Salda

Pasak „Idea prima“ partnerio Mariaus Deksnio, didžiausios šalyje sanatorinio gydymo paslaugas teikiančios įmonės parodytas pasitikėjimas yra labai svarbus visai agentūros komandai.

„Bendradarbiaudami sieksime pasinaudoti per daugiau nei 20 metų sukaupta sveikatos sektoriaus komunikacijos patirtimi, kuri apima tiek agentūros specialistų dalykines kompetencijas šiame sektoriuje, tiek ir užmegztas partnerystes su sveikatos organizacijomis, gydymo, farmacijos, kitų susijusių sričių ekspertais“, – sako M. Deksnys.

Nuo 1972 m. veikianti „Eglės sanatorija“ įsikūrusi dviejuose Lietuvos kurortuose – Druskininkuose ir Birštone. Vilniuje ir Kaune ji 2023 m. ir 2024 m. atidarė reabilitacijos centrus. Sanatorija garsėja giliomis sanatorinio gydymo tradicijomis ir natūraliais gydomaisiais veiksniais, kurie yra derinami su moderniomis šiuolaikinėmis technologijomis, inovatyvia įranga, masažu, kineziterapija, psichoterapija, ergoterapija ir fizioterapija. Per 2023 metus „Eglės sanatorijos“ paslaugomis pasinaudojo per 70 tūkst. klientų.

2002 m. įkurta pokyčių komunikacijos agentūra „Idea prima“ teikia paslaugas daugiau nei 30 verslo ir viešojo sektoriaus klientų, tarp kurių – „Akropolis Group“, „Bitė Lietuva“, „Eckes-Granini Baltic“, „Gintarinė vaistinė“, „Husqvarna“, „Kalnapilio-Tauro grupė“, Lietuvos investicinių ir pensinių fondų asociacija, „Mantinga“, „Realco“, „Urbo“ bankas, „Vesta Consulting“ ir kiti.

Praėjusiais metais „Idea prima“ pripažinta Lietuvos metų agentūra Baltijos šalių komunikacijos kampanijų apdovanojimuose „Mi:t&Links. Baltic Communication Awards 2023“.