Nuo vasario 24-os dienos, kai Rusija užpuolė Ukrainą, į įvykius šioje šalyje vyksta viso pasaulio akys. Naujienų aptarimas dažname pokalbyje prasideda nuo to, ką savo pokalbių transliacijose pasakė O. Arestovyčius ir M. Feiginas. Kai kuriems tai – būdas pirmiems sužinoti naujienas, kiti neslepia žiūrintys norėdami jaustis psichologiškai ramesni: dėl sugebėjimo raminti ir tuo pačiu motyvuoti žmones psichologo išsilavinimą turintis O. Arestovyčius kartais juokaujant net vadinamas tautos psichoterapeutu.

„Žinoma, norint matyti įvairiapusį situacijos vertinimą, reikia stebėti daugiau informacijos šaltinių. Tačiau faktas, kad daugybė žmonių kas vakarą laukia, ką pasakys O. Arestovyčius ir M. Feiginas, žmonės, iš arti matantys situaciją ir turintys kitiems neprieinamų informacijos šaltinių. Matydami, kaip tai svarbu visuomenei, nusprendėme pasiūlyti galimybę patogiai žiūrėti šiuos pokalbius ir mūsų kanaluose, naujienų portale Delfi ir Delfi TV televizijos kanale“, – sako Delfi vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.

M. Feiginas – apžvalgininkas, Kremliaus kritikas, buvęs Rusijos teisininkas ir politikas, atstovavęs Pussy Riot narėms Nadiya Savchenko ir Leonid Razvozzhayev teismuose.

O. Arestovyčius – Ukrainos prezidento biuro vadovo patarėjas, karininkas, psichologas, aktorius, vienas populiarių Ukrainos tinklaraštininkų.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas „Delfi“ su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.