„Geberit“ Šiaurės šalių regiono rinkodaros direktorius Karolis Bacevičius sako, kad pandemija paspartino planuotą strateginį žingsnį ir išryškino kokybiškos, efektyvios komunikacijos poreikį.

„Pastaraisiais metais, kaip niekad anksčiau, klientai įvertino estetiškus ir funkcionalius sprendimus namuose, jų įtaką gyvenimo kokybei. O mūsų verslui laikas, kai užsidarė fizinės pardavimo vietos, tapo dar vienu įrodymu, kaip svarbu integruotomis komunikacijos priemonėmis pasiekti savo tikslinę auditoriją, išlaikyti ir stiprinti su ja santykį. Renkantis komunikacijos agentūrą didelę reikšmę teikėme ilgametei patirčiai bei kūrybiškumui, kurie ypač svarbūs šiais informacinio triukšmo laikais bandant pasiekti specifines auditorijas. Su konkursą laimėjusia agentūra radome daug bendrų taškų ir tikime, kad šis bendradarbiavimas padės siekti užsibrėžtų ambicingų verslo tikslų“, – pabrėžia K. Bacevičius.

Vonios kambario įrangos ir pastato sanitarinių inžinerinių sistemų srityje besispecializuojanti įmonė „Geberit“ – šios rinkos lyderė Europoje. Ciuricho (Šveicarija) akcijų biržoje listinguojamai bendrovei priklauso 35 gamyklos, o įmonės padaliniuose, esančiuose 50 šalių, dirba per 12 tūkstančių darbuotojų.

Komunikacijos agentūros „Berta&“ vadovės Bertos Čaikauskaitės teigimu, galimybė prisidėti prie tarptautinės įmonės pozicijų stiprinimo Lietuvoje – reikšmingas komandos įvertinimas.

„Sanitarinės sistemos gaminiai – tvaraus, ilgalaikio naudojimo produktai, todėl nuosekli komunikacija reiškia itin daug, formuojant prekių ženklo įvaizdį. Tuo metu per pandemiją užvertos parduotuvių durys parodė, kaip svarbu skaitmeninės komunikacijos priemonių pagalba palaikyti ryšį su klientais ir tai daryti kūrybiškai. Neabejoju, kad ilgametė mūsų komandos patirtis padės apjungti šiuos komponentus ir sėkmingai prisidės prie „Geberit“ tikslų Lietuvoje“, – pažymi B. Čaikauskaitė.

Šiuo metu komunikacijos agentūros „Berta&“ klientais yra tokios įmonės, kaip „Electrolux“, „Cramo“, „Švyturys-Utenos alus“, „JUNG Vilnius“, „The Body Shop”, „Bolt”, „Audiomedika“ ir kiti.