Spektaklio „Haris Poteris ir prakeiktas vaikas“ režisieriai bei reklamos agentūra „AKA NYC“ neseniai „pavergė“ visame pasaulyje gerai žinomą ir nuolat mirgančią Taimso aikštę (angl. Times Square), esančią Niujorke.

51 pastato ekranas sukūrė vientisą kampaniją, vaizdais pasakodami trumpą istoriją, kuri praneša, kad vaidinimas „Haris Poteris ir prakeiktas vaikas“ keliauja ir į užsienį, praneša adweek.com.

Šis projektas pareikalavo daugybės darbo – susivienijo 8 su skaitmeniniais projektais dirbančios įmonės, sukurdamos 360 laipsnių kampu slenkančią vaizdų panoramą. Iš pradžių Taimso aikštėje esančiuose ekranuose pradėjo tiksėti laikas, vėliau iš niekur pasirodė ir pats Haris Poteris, burtų lazdele skleisdamas magiją.

Kaip matoma nufilmuotame klipe, pagrindinio veikėjo šviesą greitai pakeitė tamsa ir pasigirdo tylus Voldemorto balsas, kviečiantis Harį Poterį. „Kartais tamsa atkeliauja iš netikėčiausių vietų“, – skelbia naujoji vaidinimo reklama.

Spektaklį „Haris Poteris ir prakeiktas vaikas“, pagal J. K Rowling sukurtą istoriją, režisuoja Johnas Tiffanas. Pranešama, kad jis bus rodomas Londone, Brodvėjuje, Melburne, San Fransiske, Hamburge bei Toronte.