„Prieš 20-metį pradėta kurti ryšių su visuomene specialistų bendruomenė užaugo iki plataus komunikacijos profesionalų būrio. Vienijame virš 200 narių iš įvairių sektorių, tad mūsų narių žinių, kompetencijų ir patirčių įvairovė išties įspūdinga. Kristinos Petrošienės pasiūlyta idėja švęsti svarbią organizacijai sukaktį dalijantis žiniomis sulaukė ne tik Tarybos pritarimo, bet ir didelio narių įsitraukimo: surinkti 20-ies savanorių būrį ilgai netruko“, – sako dr. Elena Martinonienė, Lietuvos komunikacijos asociacijos Tarybos pirmininkė.

Komunikacijos klausimais neatlygintinai bus konsultuojami visuomeninių iniciatyvų bei socialinių akcijų sumanytojai ir savanoriai, smulkaus verslo bei startuolių, taip pat įmonių bei organizacijų, kurių veikla susijusi su socialine rūpyba, parama bei labdara, švietimu, menu, kultūra, mokslu, aplinkosauga ir kitomis panašiomis sritimis, atstovai. Organizacija galės pretenduoti į valandos trukmės komunikacijos specialisto konsultaciją.

„Asociacija visų pirma yra bendruomenė. Aktyvi, dalyvaujanti, besidalinanti patirtimi, sprendžianti ir besiginčijanti, praturtinanti ir įgalinanti bei visada skatinanti tobulėti. Kartais, užsisukę kasdieniniuose darbuose, galime ir nepastebėti, kad mūsų žinių reikia sritims ar problemoms, kurių galbūt nepastebėjome. Tad šis pasidalijimas savo laiku žiniomis leis ir mums dar plačiau pažiūrėti į mūsų profesijos kuriamą vertę“, – iniciatyvą komentuoja viena iš iniciatyvos savanorių, ilgametė asociacijos narė Giedrė Bielskytė.

Prie iniciatyvos jungiasi ir ketina žiniomis bei patirtimi pasidalinti ketina ir kiti patyrę komunikacijos profesionalai: Vilma Balčiauskaitė, Karolina Barišauskienė, Neringa Bliūdžiūtė, Kęstutis Gečas, Inga Jablonskė, Jorūnė Juodžbalytė, Arijus Katauskas, Tomas Kirša, Rimantė Kraulišė, Donatas Kuras, Lina Laurinaitytė, Eglė Markauskaitė, Elena Martinonienė, Rytis Sabas, Liutauras Ulevičius, Edita Valinčienė, Nerijus Žeronas ir kiti.

Susidomėję galimybe gauti nemokamą konsultaciją bei atitinkantys aukščiau minimus kriterijus kviečiami iki spalio 25 d. imtinai kreiptis el. paštu info@ltka.eu. Elektroniniame laiške prašome trumpai pristatyti vykdomą veiklą ir esminius klausimus, kuriais tokios konsultacijos norėtų. Kam konkrečiai iš besikreipusiųjų bus suteikta tokia neatlygintina konsultacija, spręs šias konsultacijas teiksiantys ekspertai.