„Progresas, mokslas, ateitis, menas, visuomenė, santykiai, žmogus, iššūkiai, inovacijos, – yra šie ir dar galybė žodžių, kurie asocijuojasi su LOGIN. Bandau įsivaizduoti žmogų, kuriam ši konferencija būtų visiškai, jokiu kampu neaktuali ir, manau, kad labai sunku tokį rasti. LOGIN – reiškinys, kai net skirtingiausių pasaulėžiūrų, nuomonių ir interesų žmonės susitinka po vienu stogu“, – pasakoja LOGIN vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė.

Didžiausias Baltijos šalyse inovacijų ir progreso festivalis LOGIN šiais metais vyks kiek anksčiau nei pernai – gegužės 11–12 dienomis.

Anot renginio vadovės, LOGIN lauks klausytojų ne tik gyvai Litexpo parodų rūmuose Vilniuje, renginį bus galima stebėti ir nuotoliu. Šių metų planuose – virš 150 pranešėjų, keturios turinio salės, keliasdešimt partnerių ir, žinoma, dalyviai, kurių gyvai renginyje tikimasi sulaukti per 3000.

„Per dvi dienas – pusantro šimto pranešėjų. Tai reiškia pusantro šimto patirčių, istorijų, galimybių inspiracijai ir idėjoms. Dvi dienos nuomonių, diskusijų, aktualijų ir nuostabą keliančių pasikalbėjimų. Bus tikrai labai intensyvu. Ruošiame kelias staigmenas, apie kurias kol kas daugžodžiauti nenoriu, bet jau dabar galiu pažadėti, bus įdomu. Visus, pasiilgusius kokybiško laiko, kviečiu sekti naujienas, laukti bilietų prekyboje ir pasižymėti tas dvi gegužės dienas. Lauksime kiekvieno“, – komentuoja LOGIN vadovė.

Eilę metų renginys suburia pasaulinio žinomumo ir pripažinimo sulaukusius pranešėjus: mokslininkus, verslininkus, švietimo, pramogų pasaulio atstovus, startuolių kūrėjus, investuotojus, psichologus ir kitus savo sričių ekspertus. Kartu su kitomis aktualiausiomis šių laikų žmogui temomis. Bilietų prekyba į LOGIN 2023 jau netrukus, sekite naujienas čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją