Agentūros įkūrėjo Motiejaus Gaigalo teigimu, sprendimas dėl atsinaujinimo priimtas kartu su V. Petrusevičiumi.

„Dvidešimt metų Vytenis dirbo su žinomiausiais pasauliniais prekės ženklais, prisidėjo prie kūrybos žinomiausių lietuviškų prekės ženklų pakuočių. Mes, kaip „Moon Troops“, taip pat jautėmės subrendę – nuo standartus laužančių kūrybininkų išaugome iki strateginius sprendimus siūlančių profesionalų. Mūsų kartu su Vyteniu sukaupta patirtis skirtingose sferose klientams leidžia pasiūlyti efektyviausius dizaino sprendimus, atitinkančius šiuolaikines tendencijas ir kliento vertybes“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas M. Gaigalas.

V. Petrusevičius sako, kad daugumos gamintojų vienintelė komunikacijos priemonė, atsakinga už produktų pardavimo rezultatus, tampa pakuočių dizainas, kuriam verslas skiria vis daugiau dėmesio:„Mūsų su Motiejumi stilius ir patirtis skiriasi, tačiau visa tai sujungę po ilgų metų darbo su skirtingais klientais tapome stipriu tandemu. Per pusę metų įveikėme 150 pakuočių projektą ir supratome, kad esame pasiruošę dideliems iššūkiams“.

2018-ųjų rudenį prisijungus V. Petrusevičiui „Bold brands“ tobulino ir optimizavo kūrybinius procesus. Sujungę skirtingas M. Gaigalo ir V. Petrusevičiaus patirtis, jau 2019 pasiektas iškalbingas rezultatas – įmonės pajamos augo 100 proc.

M. Gaigalo teigimu, partnerystė – viena stipriausių agentūros vertybių: „Ilgametis darbas su klientu padeda sužinoti jo lūkesčius, poreikius, problemas ar net sezoniškumą, kai klientui reikės skirti daugiau dėmesio nei įprastai. Dirbami kartu optimizuojame biudžetus, sutaupome kliento laiką ir taip pasiekiame efektyvių rezultatų. Džiaugiamės savo tęstine partneryste dirbant su „Kika Group“, „Volfas Engelman“, „KG group“ valdomais prekiniais ženklais“.

Pakuočių dizaino agentūra „Bold brands“ per pastaruosius penkerius metus dirbo su tokiais prekės ženklais kaip „Roshen“, „Estrella“, „BIC“, „Activus“, „Dadu“, „Volfas Engelman“, „Rūta“, „Pieno žvaigždės“, „Arimex“, „Mana“, „Valentis“, „Biržų duona“, „Kėdainių konservai“ ir daugeliu kitų žinomų prekės ženklų.

Laimėti tarptautiniai apdovanojimai liudija, kad „Bold brands“ gali konkuruoti su pasaulinėmis agentūromis. 2017-ais metais agentūra laimėjo A-Design apdovanojimą pakuočių dizaino kategorijoje. „Bold brands“ taip pat laimėjo „K-Design Awards“, vykstančius Azijoje, ir „Pentawards“ apdovanojimus, kuriuose varžosi žymiausi prekės ženklai. Agentūros darbai buvo išspausdinti Taschen leidyklos knygoje „The Package Design Book 5” tarp kitų geriausių pasaulio pakuočių.