Renginių, radijo ir televizijos laidų vedėjas Rolandas Mackevičius neslepia itin besididžiuojantis nauju savo projektu „Motorgalviai“ – jis įsitikinęs, kad tokio turinio Lietuvoje dar nebuvo. Drauge su juo ir kitais „Motorgalviais“ leiskitės į kelionę po automobilių pasaulį, kur susipina aistra greičiui, technologijoms ir autokultūrai. Kiekvienoje laidoje R. Mackevičius išbandys įspūdingus automobilius ir lenktynių trasas, o visa tai lydės didelė adrenalino dozė, kurią pajus net sėdintys prie TV ekrano. Nuo šiol – kiekvieną ketvirtadienį 20 val. per „Delfi TV“.

Interneto žvaigždė Goda Kujavskytė, gerbėjams dažnai pažįstama tiesiog kaip Goda Problema, penktadieniais 19 val. kvies susitikti laidoje „Nauja karta“, kurioje kalbins tarp jaunimo žinomiausius asmenis – turinio kūrėjus, komikus, influencerius, žaidimų entuziastus, stilistus, aktorius ir kitus. Tik čia išgirsite atsakymus į klausimus, kuriuos ne visi išdrįsta užduoti. Įsijunkite sužinoti, kuo gyvena jaunoji karta. Net jei patys jaučiatės jai nebepriklausantys, bet turite jaunų žmonių šalia – privalote jiems tai pranešti!

Goda Kujavskytė (Goda problema)

Antradieniais 20.30 „Delfi TV“ žiūrovų lauks laida „Du šalti, vienas karštas“ apie sveiką gyvenseną su adrenalino prieskoniais. Joje savo akimis įsitikinsite, kad kiekvienas žmogus gali peržengti savo paties sukurtas ribas. Laidos vedėjai Gabija, Arnas ir Artūras laidos svečius kvies pasiryžti adrenaliną žadinantiems iššūkiams ir ragins susidurti su savo baimėmis. Išskirtinis gyvenimo būdas, transformuojančios praktikos, vidinės ramybės paieškos ir plūstantis adrenalinas: visa tai – laidoje „Du šalti, vienas karštas“.

Artūras Besevičius, Gabija Petronytė, Arnas Repečka

Rimto turinio mėgėjams – naujas „Delfi TV“ dokumentinių laidų ciklas „Poligonas“ su Aleksandru Matoniu. Šios laidos apie karybą ir ne tik apie ją nagrinės šiuolaikinės kariuomenės ir gynybos pramonės pokyčius, laidose bus aptariamos Lietuvos ir NATO sąjungininkų kariuomenių pratybos sausumoje, jūroje, ore ir net kosmose. Daugiausia dėmesio bus skiriama moderniausioms gynybos technologijoms, kurios ženkliai keičia šiuolaikines karines operacijas. „Poligonas“ taip pat atskleis inovatyvių startuolių vaidmenį gynybos pramonėje. Laidos metu bus pristatomos sėkmės istorijos apie jaunas komandas, kurios kuria ir tobulina produktus bei sprendimus, prisidedančius prie kariuomenės modernizavimo. Žiūrovai sužinos, kaip startuoliai keičia gynybos pramonės ateitį, diegdami naujas technologijas ir mokslinius išradimus, tokius kaip sensoriai, dirbtinis intelektas, bepiločiai orlaiviai, autonominiai sprendimai bei kibernetinio saugumo inovacijos.

„Poligonas“

Laida taip pat nagrinės piliečių pasiruošimą ir valią gintis, parodydama, kaip visuomenės ir kariuomenės bendradarbiavimas stiprina šalies gynybą. Įsijunkite „Delfi TV“ kiekvieną sekmadienį 9 val.

„Delfi TV“ žiūrovų nepalieka ir jų pamilti keliautojai. Pirmadienio-ketvirtadienio vakarais nuo 22 val. žiūrėkite naujas kelionių laidas „Burėmis į arktį“ ir „Skanios kelionės“, taip pat tęsis ir keliautojo Pauliaus Samoškos nuotykiai.

Burėmis į arktį. Likau vienas.

Be abejo, be dėmesio neliks ir svarbiausias spalio Lietuvos įvykis – Seimo rinkimai. Žiūrovų lauks net keturios specialios laidos „Nepatogūs klausimai politikams“, tik, tenka pripažinti, ne visi kandidatai ir ne į visus klausimus išdrįso atsakyti... Spalio 10 d. „Delfi TV“ žiūrovų taip pat lauks specialūs „Delfi“ debatai tiesiogiai iš Seimo, o rinkimų dienos vakarą – tiesioginė Seimo rinkimams skirta laida.

Nepraleiskite progos įsijungti arba ieškokite jus sudominusio turinio jums patogiu metu naujienų portale „Delfi“.