„Šiandien e. prekyba toliau smarkiai auga, o aptarnavimo paslaugų poreikis tampa vis svarbesnis. Su tuo susiję ir pernai mūsų pagerinti asmeniniai rekordai: per 2021-uosius metus pristatėme daugiau nei 11 mln. siuntinių, tad jų skaičius, lyginant su 2020-aisiais, padidėjo daugiau nei 35 proc., pirmąkart įmonės istorijoje peržengėme 500 darbuotojų ribą. Todėl, renkantis agentūrą buvo itin svarbu, kad komunikacijos partneriams nebūtų svetima darbo su sparčiai augančiomis bendrovėmis patirtis, ką puikiai pasirinkta agentūra ir atitiko“, – sako Milda Jankauskytė, OMNIVA komunikacijos ir prekės ženklo vadovė.

Milda Jankauskytė

„Jau daug metų dirbame tiek su plačiai žinomomis įmonėmis, tiek su tarptautiniais ženklais. Todėl priimti šį „Omniva LT“ iššūkį esame daugiau nei pasiruošę. Nesunku pastebėti, kad šiandien konkurencija aptarnavimo paslaugų sektoriuje yra labai arši, todėl į ateinančius bendradarbiavimo metus žiūrime atsakingai ir esame pasiruošę drauge su klientu siekti aukštų rezultatų“, – sako Daiva Lialytė, „Integrity PR“ vadovė.

Įmonė „Omniva LT“ valdo didžiausią paštomatų tinklą Lietuvoje. Jį sudaro 351 paštomatas, kurie bendrai turi daugiau nei 47 tūkst. siuntų skyrelių. Bendrovė taip pat valdo pirmąją lietuvišką išorinę prekių grąžinimo platformą FLIPO, o pernai pristatė ir naują tarptautinių siuntų platformą tarptautines.omniva.lt. „Omniva LT“ priklauso Estijos paštui – AB „Eesti Post“, kuris valdo didžiausią paštomatų tinklą Baltijos šalyse.

„Integrity PR“ yra viena didžiausių ryšių su visuomene bendrovių Lietuvoje, teikianti korporacinės, rinkodaros, integruotos, krizių ir skaitmeninės komunikacijos paslaugas. Bendrovė dirba su tokiomis įmonėmis kaip bankas „Swedbank“, „RIMI Baltic“, pirmasis Lietuvos vienaragis „Vinted“, nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Darnu Group“, valstybės valdoma energetikos grupė „Ignitis grupė“, Vilniaus miesto plėtros agentūra „Go Vilnius“, vienas didžiausių kelionių organizatorių Baltijos šalyse „Novaturas“ ir kt. „Integrity PR“ bendradarbiauja su tarptautiniu komunikacijos įmonių tinklu „Fleishman-Hillard“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją