Rugsėjo 3 d. laidoje „Delfi rytas“ buvo išrinktas paskutinis pretendentas į „Mazda MX-30“, kuriuo tapo Mindaugas Saunoris, prenumeratą visam gyvenimui laimėjo Mindaugas Žilinskas. Tuomet iš visų pretendentų buvo išrinktas ir automobilio laimėtojas.

Be to, kaip neseniai pabrėžė viena iš minėtos laidos vedėjų Kristina Ciparytė, kiekvienas platformos prenumeratorius jau yra laimėtojas, nes turi galimybę susipažinti su unikaliu, įvairiems skaitytojų poreikiams pritaikytu turiniu.

„Visada smagu stebinti skaitytojus ne tik kokybišku turiniu, bet ir akcijomis bei prizais. Pirmą kartą dovanojome tokį vertingą prizą, – teigia šios akcijos sumanytojas, „Delfi“ rinkodaros vadovas Irmantas Matilionis. – Visą vasarą skaitytojai, įsigiję „Delfi Plius“ metinę prenumeratą, dalyvavo žaidime ir turėjo galimybę laimėti elektromobilį, o tai reiškia ekologiškesnį vairavimą. Be to, akcijos laikotarpiu padovanojome 11 prenumeratų visam gyvenimui, tad galimybių skaitant prasmingiau leisti laisvalaikį pakaks tikrai ilgam.“

Didžiausia Lietuvoje mokamo turinio platforma „Delfi Plius“ ir toliau augina ištikimų skaitytojų ratą. Šiuo metu platforma turi beveik 14 tūkst. prenumeratorių. Vien vasaros akcijos metu į šias gretas įsiliejo daugiau nei 2200 žmonių, kurie įsigijo „Delfi Plius“ metines prenumeratas.

„Galiu drąsiai sakyti, kad ši kampanija pasiteisino. Todėl ir ateityje planuojame „Delfi Plius“ prenumeratorius stebinti ne tik išskirtinėmis medžiagomis, bet ir naujomis akcijomis. Jau kitą savaitę švęsime „Delfi Plius“ antrąjį gimtadienį – ta proga skaitytojų laukia staigmenos, tad sekite naujienas“, – šypsosi I. Matilionis.

Visu šiuo akcijos laikotarpiu „Delfi ryto“ laidoje ne tik buvo renkami prenumeratų laimėtojai bei pretendentai į elektromobilį, tačiau ir šios platformos redaktorės dalijosi rekomendacijomis apie įdomiausią savaitės turinį, taip pat – verčiausius dėmesio platformos autorius.

„Delfi Plius“ skaitytojams kas mėnesį pateikia apie 400 straipsnių bei laidų. Tarp platformos kūrėjų yra puikiai pažįstamų pavardžių, tokių kaip Dailius Dargis, Giedrius Drukteinis, Jurga Jurkevičienė, Saulius Čaplinskas, Arūnas Spraunius, Rytis Zemkauskas ir kt. „Delfi Plius“ laidas kuria Edmundas Jakilaitis, Vaidas Čeponis, Vaida Kurpienė ir Rimas Šapauskas, savo kuriamu turiniu dalijasi Audrius Bačiulis ir Algis Ramanauskas-Greitai. Prenumeratoriai taip pat gali lietuvių kalba skaityti leidinius „The Economist“ ir „Bloomberg“, klausyti „Žinių radijo“ laidų, sukurtų tik „Patreon“ platformai, mėgautis kultūros leidinių „Kultūros barai“ bei „Šiaurės Atėnai“ straipsniais, leidyklos „Dvi Tylos“ knygų ištraukomis ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)