Auga susidomėjimas turiniu

Šiuo metu portalas „Delfi“ turi daugiau nei 20 tūkst. skaitmeninių prenumeratų, kurias sudaro keturi mokamo turinio produktai („Delfi plius“, M360, „Verslas plius“ ir „Login“), o vien „Delfi plius“ prenumeruoja daugiau nei 19 tūkst. žmonių. Pasak prenumeratų verslo vadovės Julijos Vercinskės, tai rodo išaugusį susidomėjimą turiniu.

„Kad galėtume įvertinti, ar tai yra daug, ar mažai, pažvelkime į praeitį – prieš metus „Delfi plius“ turėjo vos 7 tūkst. prenumeratorių, ir tai buvo vienintelė „Delfi“ mokamo turinio platforma, o dabar jų net 4!

„Delfi plius“ augimas mus išties džiugina ir, mano manymu, sėkmės priežastis ta, kad nestovime vietoje, nuosekliai augame ir stengiamės atsižvelgti į skaitytojų poreikius. Svarbu pabrėžti, kad mes skiriame daug dėmesio ne tik naujiems vartotojams pritraukti, bet ir esamiems išlaikyti, todėl nuolat ieškome būdų, kaip praturtinti jų patirtis ir pasiūlyti dar daugiau įdomaus, kokybiško turinio“, – sakė J. Vercinskė.

Julija Vercinskė

Pandemija išryškino naują poreikį

Prenumeratų verslo vadovė taip pat užsiminė, jog pandemija dar labiau išryškino skaitytojų poreikį ieškoti savęs, tobulėti ar net permąstyti savo gyvenimą ir tikslus, todėl siekiant atliepti šį poreikį kilo idėja kreiptis į savo srities profesionalus – mokymų platformą „Go Forward Academy“, kurių kasdienė misija – pagalba tobulėjimo link.

„Go Forward Academy“ dirba panašiu principu kaip ir „Delfi plius“ – savo vartotojams siūlo mėnesinę arba metinę mokymų prenumeratą, todėl šie bendri sąlyčio taškai – puiki terpė mums sklandžiai bendradarbiauti.

„Labai džiaugiuosi, kad „Go Forward Academy“ komanda taip pozityviai nusiteikusi mūsų prenumeratorius supažindinti su vertinga mokymų patirtimi, ir esu tikra, kad šių mokymų lektoriai padės naujiems ir esamiems „Delfi plius“ prenumeratoriams atrasti kelią laimės ir sėkmės link“, – kalbėjo pašnekovė.

Jau nuo šio ketvirtadienio, vasario 17 d, „Delfi plius“ prenumeratoriai kiekvieną mėnesį turės galimybę peržiūrėti vieną „Go Forward Academy“ paskaitą ir semtis įkvėpimo skaitydami straipsnius, kuriuose savo srities profesionalai dalysis vertingiausia patirtimi. O visi nauji „Delfi plius“ prenumeratoriai, kurie įsigis metinę narystę, dovanų gaus net 50 eurų vertės „Go Forward Academy“ prenumeratą. Ši akcija tęsis visą mėnesį.

Pirmąją paskaitą su Kristina Meide galite peržiūrėti čia.

Nelieka laiko ilgoms paskaitoms?

Kaip pasakojo „Go Forward Academy“ vadovė Jurga Varanavičė, pandemija iš tiesų parodė, jog tiek mokantis Lietuvoje, tiek ir užsienyje aktualūs kriterijai yra laikas, vieta, platesnis turinys ir įperkama kaina. Daugelis negali skirti daug laiko mokymams ir mokosi tada, kai patogu, ir ten, kur patogu. Dažnai mokymams skiriamas laikas gaminant vakarienę, einant į darbą ar atliekant kitus kasdienius veiksmus.

Jurgita Varanavičė

„Mokymosi maratoną pakeitė mokymosi sprintas, todėl mes pasiūlėme galimybę tobulėti skiriant kad ir 15 minučių per dieną. Be to, vartotojai mokydamiesi online sutaupo, nes jiems nereikia niekur specialiai vykti.

Mūsų lektoriai – savo sričių profesionalai, žinomi žmonės, prie kurių meistriškumo norėtųsi prisiliesti ir sužinoti, kaip jiems tai pavyko. Platformoje kalba tokie savo sričių lyderiai ir autoritetai kaip Modestas Pitrėnas, Asmik Grigorian, Laura Asadauskaitė ir kiti. Savo bendruomenės narius kviečiame ir į nedidelius renginius ar nuotolinius susitikimus, kuriuose dalyvauja mūsų lektoriai ar kiti įdomūs šalyje žinomi ar daug pasiekę žmonės“, – kalbėjo „Go Forward Academy“ vadovė.

„Go Forward Academy“ siūlo itin įvairų turinį bei daug dėmesio skiria vadinamiesiems minkštiesiems įgūdžiams, kurie yra svarbūs tiek siekiantiems karjeros, tiek įmonėms. „Juk apie tai, kokią įtaką darbuotojo atlyginimui bei įmonės pelnui daro šie įgūdžiai, kalbama jau ne vienus metus, – sėkmingai karjerai tikrai nebeužtenka vien darbinių kompetencijų. Pastebėjome ir tai, jog labai išaugo kokybiškų sveikatinimo temų poreikis – emocinės gerovės, streso valdymo, psichologinio atsparumo, kvėpavimo, meditacijos. Visa tai siūlome savo platformoje ir mokymus nuolat pildome.

Siekiame, kad mokymai būtų įkandami kiekvienam norinčiam, todėl siūlome dviejų rūšių prenumeratas, iš kurių kiekvienas gali rinktis pagal savo galimybes. „Go Forward“ jau seniai yra ne tik mokymai ir kasmetinė konferencija, tai – palaikanti bendruomenė, kurioje drauge augame. Džiaugiamės, kad galime šią bendruomenę plėsti bendradarbiaudami su rinkos lyderiu“, – sakė J. Varanavičė.

Pasinaudoti specialiu „Go Forward Academy“ pasiūlymu ir įsigyti „Delfi plius“ prenumeratą galite čia.