Jau lapkričio 20 dieną DELFI TV žiūrovai ir DELFI paskyros feisbuke sekėjai matys pirmąją tiesioginę transliaciją, kurioje M. Katleris kalbins socialinių tinklų žvaigždę Naglį Bierancą, daugeliui pažįstamą kaip Naglimantą. Lapkričio 27 d. R. Zemkauskas kalbins kandidatę į Lietuvos Respublikos prezidentus Ingridą Šimonytę.

„Pokalbių šou „Kitokie pasikalbėjimai“ komanda – savo srities profesionalai, jau turintys didžiulę gerbėjų auditoriją. Dirbdami kartu galėsime pasiekti dar didesnį ratą žmonių ir sukurti dar daugiau kokybiško turinio, tad, tikime, šio šou populiarumas dar labiau augs“, – sako DELFI TV vadovas Šarūnas Mažeika.

„Ši bendradarbiavimo su DELFI pradžia labiausiai mane džiugina ne tik dėl „Kitokių pasikalbėjimų“, bet dėl to, jog kuo toliau, tuo daugiau internete atsiranda kokybiško turinio, kuris ne tik konkuruoja su televizija, bet neretu atveju ir lenkia ją. „Kitokie pasikalbėjimai“ jau skaičiuoja beveik penkerius metus ir per tą laiką jau spėjo užkariauti lietuvių širdis. Šiuo metu būtų sunku atrasti tokį žmogų Lietuvoje, kuris nežinotų, kas yra „Kitokie pasikalbėjimai“. Šitas žodis daug kur jau yra tapęs ir bendriniu. Mokyklos, universitetai rengia dažnai įvairius savo pasikalbėjimus. Net pats pokalbių žanras itin paplito ir tas labai džiugina. Palyginus su 2014-aisiais, dabar pokalbių laidų internete galima rasti daug daugiau. DELFI TV žiūrovus galiu patikinti, kad ir toliau mūsų laidoje matysite tik pačius įdomiausius žmones ir atviriausius jų pokalbius, kokių neišgirsite niekur kitur“, – kalba „Kitokių pasikalbėjimų“ prodiuseris Mantas Bertulis, pridurdamas, kad kitą „Kitokių pasikalbėjimų“ kuriamą turinį toliau bus galima rasti jų „Youtube“ paskyroje.

DELFI grupei šiuo metu priklauso skaitomiausias kiekvieną dieną naujienu portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“. DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.