Pirmojo Lietuvos prezidento rinkimų turo metu balsavimo dieną „Delfi“ sulaukė beveik 600 tūkst. lankytojų, daugiausiai iš visų naujienų portalų.

„Daugiau nei 30 žmonių dirbo, kad žmonės gautų naujausią, svarbiausią informaciją ir portalo lankytojai tai įvertino. Ne mažiau susikaupę laukiame antrojo rinkimų turo, kuriame paaiškės, ką Lietuva išsirinko naujuoju prezidentu. Žurnalistai vyks į rinkimų apygardas kalbinti rinkėjų, fiksuosime, kaip balsuoja Lietuva, vakare „Delfi“ žurnalistės Kristina Pocytė-Medutė ir Greta Klimkaitė stebės, kas vyksta kandidatų štabuose, kalbins ten esančius žmones ir dalinsis įspūdžiais“, – pasakojo „Delfi“ vyr. redaktorė R. Lukaitytė-Vnarauskienė.

Nuo 20 val., kai balsavimas bus baigtas ir pradėti skaičiuoti rezultatai, naujienų portalo „Delfi“ lankytojų ir „Delfi TV“ žiūrovų lauks speciali rinkimų laida.

„Nuolat atnaujinsime rinkimų rezultatus, aptarsime juos su žinomais apžvalgininkais, politologais, kitais ekspertais, kalbėsimės ne tik apie tai, kas laimės, bet ir kokią įtaką tai turės tolesniam Lietuvos gyvenimui“, – sakė R. Lukaitytė-Vnarauskienė.

Tarp laidos svečių be politikų bus komunikacijos ekspertas Linas Kontrimas, apžvalgininkas Skirmantas Malinauskas, politologė Rima Urbonaitė ir kiti.

Tiems, kurie tuo metu naujienų norės klausytis radijo formatu, specialią „Delfi“ rinkimų laidą transliuos ir „Žinių radijas“.

Primename, kad „Delfi“ portale šiuo metu veikia speciali rubrika „Prezidento rinkimai“, kurioje galite patogiai rasti visas su šiais rinkimais susijusias naujienas.