Pasak iniciatyvos kūrėjų, susiburta tam, kad nors paskutinę akimirką sprendimą balsuoti priimtų kuo daugiau žmonių. Siekiama visoms turimoms auditorijoms – nuo ištikimų skaitytojų iki sekėjų socialiniuose tinkluose – priminti, kad rinkimai yra ir galimybė, ir šventė. O lapelis balsadėžėje – kiekvieno mūsų pasirinkimo išraiška.

Naujienų portalų iniciatyva

„Savo valstybę kuriame kartu. Netikėk sakančiais, kad vienas balsas nieko nereiškia. Tavo balsas – tavo teisė vėliau reikalauti ir politikų atsakomybės. Juk jei nieko nedarėme patys, ko galime reikalauti iš kitų?“ – ne tik reklamine juosta portale, bet ir asmeniškai kviečia naujienų portalo Delfi.lt vyriausioji redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.

Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė

„Blogą valdžią išrenka tie, kurie neateina prie balsadėžių, – papildo naujienų portalo lrytas.lt vyriausiasis redaktorius Tautvydas Mikalajūnas. – Kiekvienas balsas svarbus. Todėl turime prisidėti prie to, kad rinkimuose būtų išrinkti patys geriausi tautos atstovai.“

Tautvydas Mikalajūnas

Pilietinė iniciatyva tęsis iki pat rinkimų dienos. Prisijunkite ir jūs – kvieskite draugus, artimuosius bei kolegas ir eikite kartu.

Seimo rinkimų diena – spalio 13 d., šis sekmadienis.

Naujienų portalų iniciatyva