„Dabar dirbu privačiai ir sutarėme, kad konsultuosiu Ramūną Karbauskį, tačiau nedirbsiu nei frakcijoje, nei partijoje – tiesiog toks mūsų susitarimas. Dirbsiu su komunikacijos tema, viskuo, kas liečia tiek socialinę, tiek politinę komunikaciją – šiais klausimais dirbsime kartu“, – sakė D. Vencevičienė.

Kai 2017 m. spalį neišdirbusi metų D. Vencevičienė paliko V. Pranckiečio komandą, ji teigė pasitraukusi dėl noro keisti veiklos kryptį, vystyti tarptautinius projektus, susijusius su medijomis ir žiniasklaida bei grįžti prie anksčiau vystytų socialinių projektų. Visgi, R. Karbauskio pasiūlymą grįžti prie politinės komunikacijos ji priėmė. „Kaip komunikacijos specialistei man yra labai įdomu, nes situacija nėra eilinė ir, manau, įgysiu didelės patirties, nors jos jau tikrai nemažai turiu, nes su politikais dirbu nuo 2004 m. Džiaugiuosi, kad buvau pakviesta ir įvertinta kaip specialistė, bet kartu tai man yra iššūkis, kurį priimu kaip įdomų etapą“, – sakė D. Vencevičienė, pridurdama, kad vystomų socialinių projektų ji neketina apleisti.

R. Karbauskis savo deklaracijoje nurodo, kad paslaugų sutartis sudaryta nuo 2018 m. sausio 4 iki 2018 m. gruodžio 31 d., sandorio suma – 26400 eurų.