Europos Parlamento rinkimams skirtą laidą ves „Delfi“ vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė ir naujienų agentūros ELTA vyr. redaktorius Vytautas Bruveris. Jie kartu su laidos svečiais – politikais, politologais ir kitais ekspertais – analizuos rinkimų rezultatus ir ką jie reikš Lietuvos bei Europos ateičiai.

Žurnalistė Greta Klimkaitė vyks į Briuselį ir iš ten stebės situaciją bei dalinsis rinkimų naujienomis su „Delfi“ žiūrovais, o jos kolegė Kristina Pocytė-Medutė transliuos iš rinkimų štabų Lietuvoje.

„Galbūt kartais žmonėms atrodo, kad Europos Parlamentas – kažkas tolimo ir mažai juos liečiančio, tačiau iš tiesų šie rinkimai – itin svarbūs. Tai, kokie bus šių rinkimų rezultatai, nulems, kokiu keliu toliau eis Europa šiais įtemptais laikais, kokias vertybes pasirinks, kokiais principais vadovausis. Man pačiai tai – didelė intriga ir bus labai įdomu išgirsti ekspertų įžvalgas, tad kviečiu prie mūsų prisijungti ir visus „Delfi“ skaitytojus bei žiūrovus“, – sako R. Lukaitytė-Vnarauskienė.

Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė

Specialios Europos Parlamento rinkimams skirtos laidos transliaciją kviečiame žiūrėti nuo 22 val. naujienų portale „Delfi“ arba televizijos kanalu „Delfi TV“. Visas susijusias naujienas galite patogiai rasti „Delfi“ portalo polapyje „EP Rinkimai“.