„Be galo džiaugiamės galėdami atsinaujinti ir bendradarbiauti su tokiu šiuolaikišku bei aktyviu partneriu. Tarp mūsų įmonių pastebime labai daug panašumų ir bendrų sąlyčio taškų, todėl esame tikri, jog ši erdvė tik sustiprins tarpusavio darbo santykius. Labai tikimės, kad kartu su partneriu įkvėpsime arenos erdvėms dar daugiau gyvybės, o renginių lankytojai galės mėgautis dar nuostabesniais potyriais“, – teigė Vilniaus „Siemens“ arenos vadovas Andrius Žiauberis.

„Mes su „Delfi“ komanda visada stengiamės ieškoti nestandartinių sprendimų ir įdomių bendradarbiavimo galimybių. Šis atvejis – kaip tik toks. „Delfi TV“ dirba tam, kad žmonės galėtų kokybiškai leisti laiką prie televizorių, kompiuterių, ar kitų jiems patogių ekranų, o „Siemens“ arena jiems siūlo aukščiausio lygio gyvų renginių patirtį. Sujungėme savo pajėgas, kad kartu pasiūlytume šį tą visai naujo“, – sakė „Delfi“ direktorius Vytautas Benokraitis.

„Delfi TV“ laundžas talpins iki 1 tūkst. žiūrovų.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas „Delfi“ su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.