Naudinga ir jau buvusiems

Kiekviena „Social Media Managers’ Day“ konferencija atliepia karščiausias tų metų tendencijas, todėl nerimauti, kad kartą sudalyvavus, kitose informacija kartosis – neverta. Konferencijos pranešėjas, skaitmeninės rinkodaros mokymų platformos „Venudu“ lektorius Darius Gerulis pastebi, kad organizuojant, kasmet stengiamasi atsižvelgti tiek į auditorijos atsiliepimus, tiek rinkos pokyčius.

„Pirmaisiais metais konferencijoje kvietėme pranešėjus, kurie mums atrodė aktualūs, antraisiais stengėmės atliepti dalyvių norą išgirsti daugiau tikrų istorijų, šiemet – kartelę pakėlėme dar aukščiau. Visi pranešėjai yra rinkos ekspertai, aukščiausio lygio vadovai ir didžiųjų Lietuvos ir pasaulio prekių ženklų rinkodaros atstovai, tokių kaip „Ryanair“.

Taip pat šiemet po visų pranešimų kviesime pasilikti „afteriui“. Jo metu visi dalyviai galės megzti ryšius (network’inti) ir iš konferencijos išeiti su 800 bendraminčių kontaktų“, – trečiosios „Social Media Managers’ Day“ išskirtinumą pabrėžia ekspertas.

Pranešėjai iš „Ryanair“, „Swedbank“, „Vinted“ ir kt.

Šių metų konferencijoje pranešimus skaitys ir savo patirtimi dalinsis tokių prekių ženklų atstovai, kurie nuolat stebina auditorijas, atkreipia viso pasaulio pasaulio dėmesį ir priverčia pasitempti kitus.

Tarp jų: buvusi „Ryanair“ socialinių tinklų vadovė Amy Lynch, nuomonės formuotojų įrankio „Modash“ CMO Ryan Prior, „Swedbank“ CMO Ąžuolas Zubkonis, „Vinted“ prekės ženklo strategė Simona Žeimytė, BC „Žalgiris“ CMO Ignas Vyšniauskas, „PERSONAL“ talentų agentūros įkūrėja ir vadovė Magdalena Sabalė, „Fantazijos.lt“ CEO Povilas Klusaitis ir dar daug kitų ekspertų, kurių sąrašas vis dar pildosi.

Visiems, kuriems socialiniai tinklai yra darbas

Į konferenciją kviečiami visi, kurie socialinius tinklus naudoja ne tik kaip pramogą, bet ir kaip darbo įrankį. Pranešimų temos bus itin naudingos projektų vadovams, socialinių tinklų vadybininkams, agentūrų vadovams, įmonėms, norinčioms apmokyti darbuotojus, komunikacijos ir rinkodaros specialistams.

„Social Media Managers’ Day“ konferencija vyks spalio 2 d. „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje bei nuotoliniu būdu. Daugiau informacijos bei išankstinė registracija čia.