Iki šiol UAB „Delfi“ priklausė asocijuotų narių grupei.

„Nepaprastai džiaugiamės, kad „Delfi“ tapo Lietuvos atsakingo verslo asociacijos tikruoju nariu. Buvome pirmoji organizacija, iš Baltijos šalių žiniasklaidos priemonių, kuri savo veikloje pradėjo diegti ESG valdysenos modelį.

„Delfi“ aktyviai veikia ir matuoja savo veiksmus aplinkosaugos, socialinės atsakomybės ir korporatyvinio valdymo srityse. Tokie projektai kaip „(Ne)Matomi“, „Tvari Lietuva“, įgyvendinami ne tik portale, bet ir pačioje organizacijoje, tai skatina plėtoti atsakingą valdyseną, tapti dar labiau patrauklesniu darbdaviu ir telkti visuomenę, viešinant įvairias tvarumo temas“, – sako UAB „Delfi“ vadovas Vytautas Benokraitis.

LAVA – tai nacionalinė tvaraus verslo ekosistemos kūrėja, jungianti įmones ir organizacijas, taip pat tvarumo ekspertus bei entuziastus. Ji siekia skatinti tvaraus verslo vystymąsi, kurti partnerystes, stiprinti kompetencijas ir burti tvarumo specialistus.

Lietuvos atsakingo verslo asociacija vienija 45 įmones bei organizacijas, kurioms rūpi aplinkos apsauga, socialinė atsakomybė, gerosios įmonių valdysenos praktikos, taip pat 6 tvarumo ekspertus bei entuziastus.