„Mūsų televizija – viena jauniausių Lietuvoje, kitokio formato ir turbūt labiausiai leidžianti sau improvizuoti. Nuolat eksperimentuojame, ieškome nestandartinių idėjų ir iškart jas įgyvendiname – tai įvertina ir mūsų auditorija, jau turinti savo mėgstamiausias laidas ir atrandanti, ką siūlome naujo“, – sakė „Delfi“ video vadovas Arturas Paknys.

Viena iš laukiamų naujienų – laida „Švęskime vasarą“, kurioje „Delfi“ laidų vedėja Kornelija Jasiūnaitė kartu su komiku Kristoforu Vaidučiu keliaus po įvairius Lietuvos miestus, miestelius ir kaimus, fiksuos Lietuvoje esančias įdomybes, lankysis festivaliuose, ir parodys, kaip lietuviai moka kurti šventes ne tik sau, bet ir kitiems. „Juk kaip sako, vasara trumpa, tad reikia švęsti“, – šypsojosi A. Paknys.

Televizijos žiūrovų numylėtinis Orijus Gasanovas keliaus po Lietuvą, sau į kompaniją pasiimdamas vis po kitą žinomą žmogų. Visą pasaulį išmaišęs žurnalistas įsitikinęs, kad ir Lietuvoje dar yra labai daug ko atrasti – galite tuo įsitikinti žiūrėdami jo laidas, arba, dar geriau, vadovautis jo rekomendacijomis ir patikrinti patys. Norinčių pasižvalgyti kiek toliau visada laukia kaimyninė Latvija. Po ją keliaus net dvi „Delfi TV“ žurnalistų komandos – K. Jasiūnaitė su Julija Leimone ir šeimyninis Sauliaus ir Gabrielės Žvirgždų duetas. Pasiskirstę po skirtingus regionus jie leis išsirinkti, kas įdomiausia mūsų braliukų šalyje.

„Niekur nedingsta ir kitų mūsų mylimi keliautojai, kaip Algirdas Morkūnas ir jo „Egzotiniai keliai“, Aurimas Valujavičius ir laida „Zelandijos zigzagas“ ar neseniai prisijungęs Paulius Samoška – jie turi dideles savo sekėjų auditorijas internete, o mes siūlome jų kuriamu mėgautis ir televizijos ekranuose. Kaip, beje, ir populiarumo neprarandančia laida „Nepatogūs klausimai“ su Rolandu Mackevičiumi – pernai tai apskritai buvo populiariausia Lietuvoje tinklalaidė, o nuo šių metų rodoma ir per televiziją jau turi didžiulį gerbėjų būrį“, – pasakojo A. Paknys.

Arturas Paknys

Dar viena naujiena – per „Delfi TV“ vakarais bus rodomas ir „Delfi“ specialiojo korespondento Dainiaus Sinkevičiaus išskirtinių interviu ciklas „Skandalinga išpažintis“ su kriminalinio pasaulio atstovais.

„Šiuo atveju – tai visiškai kitoks, ne pramoginis turinys. Esame dėkingi kolegai D. Sinkevičiui, kuris nenusisuka nuo tų temų, kurių daugelis mūsų nenorėtume matyti, bet turime prisiminti, kad jos egzistuoja netoli mūsų“, – sakė A. Paknys.