Šiemet nuotoliniu būdu vykusią LOGIN konferenciją buvo galima stebėti per „Delfi“ ir 15min.lt, tačiau nuo šiandien įrašai bus pasiekiami tik „Delfi Plius“ platformoje. Pasinaudojus akcija ir užsisakius metinę „Delfi Plius“ prenumeratą tik už 24 eur, dovanų gausite visą šiųmetės konferencijos LOGIN turinį – daugiau kaip 55 valandas įdomiausių pranešimų.

„Delfi Plius“ auga labai sparčiai, todėl didėjant prenumeratorių skaičiui, mes nuolat ieškome būdų jiems pasiūlyti papildomų verčių ir išskirtinio turinio. Didžiausias Baltijos šalyse inovacijų festivalis LOGIN kasmet sulaukia didžiulio dėmesio ir populiarumo.

Šiemet pranešimų skaičius perkopė 150 ir tokį vertingą ir įdomų turinį peržiūrėti gyvai per savaitę yra beveik neįmanoma, todėl siūlydami visus pranešimų įrašus pamatyti tik „Delfi Plius“ prenumeratoriams norime pabrėžti, kad prenumeruoti tikrai verta“, – sakė „Delfi Plius“ vadovė Julija Vercinskė.

Į „Delfi Plius“ persikėlusiame didžiausiame inovacijų festivalyje LOGIN savo pranešimus skaitė net 150 savo srities profesionalų, tarp kurių buvo galima išgirsti „Amazon“ startuolių vadovą Rob De Feo, menininkę Jolitą Vaitkutę, UNICEFF atstovę Sophia Farrar, vakcinas kuriantį prof. Jeffrey Almond, aktorių Sakalą Uždavinį, Aleksandro Navalno patarėją Vladimirą Milovą, mokslininką seksologą Pere Estupinya, muzikantą Andrių Mamontovą ir kt.

Mokamo turinio platforma „Delfi Plius“ savo prenumeratoriams per mėnesį pasiūlo per 400 naujų straipsnių ir vaizdo įrašų. Tarp šios platformos autorių yra daug puikiai pažįstamų pavardžių, tokių kaip Dailius Dargis, Giedrius Drukteinis, Jurga Jurkevičienė, Saulius Čaplinskas ir kt. „Delfi Plius“ laidas kuria Vaidas Čeponis ir Rimas Šapauskas, taip pat savo kuriamu turiniu dalijasi Audrius Bačiulis ir Algis Ramanauskas–Greitai. Čia taip pat galima lietuvių kalba skaityti leidinius „The Economist“ ir „Bloomberg“.