Pasak „We Are Marketing“ bendraįkūrėjos Neringos Petrauskaitės, toks žingsnis yra labai organiškas. „Jorę itin vertina mūsų klientai, o taip pat ir tie, kurie semiasi iš jos žinių. Nėra abejonių, kad Jorė yra vienas ryškiausių veidų B2B rinkodaros temoje Lietuvoje ir jos indėlis į šios srities žinių bazės auginimą yra milžiniškas. Per pastaruosius penkerius metus mums daug pavyko pasiekti drauge, tad šis pokytis – labai pelnytas, o taip pat ir visą komandą įkvepiantis naujas agentūros vystymosi etapas”, – pažymi N. Petrauskaitė.

Pasak Jorės Astrauskaitės, B2B rinkodara Lietuvoje turi labai daug potencialo. „Eksportuojančioms ar naujų augimo galimybių namų rinkoje ieškančioms įmonėms strategiškesnė vertės komunikacija padeda pritraukti naujus klientus ir sėkmingai siekti verslo tikslų. Mūsų agentūros darbai, vykdomi tyrimai ir bendra augimo kryptis, viskas yra sufokusuota į tai, kad padėtume esamą potencialą išnaudoti kuo geriau. Iki šiol daugiausiai dėmesio skyriau strateginiams klientų iššūkiams, o mano tapimas partnere yra tiesiog dar vienas žingsnis link didesnio įsitraukimo į agentūros auginimą“, – sako rinkodaros strategė ir pirmojo Lietuvoje B2B rinkodaros praktikų tyrimo iniciatorė.

„Jorė ėmėsi pirmojo Lietuvoje B2B rinkodaros praktikų tyrimo tokiu būdu atnešdama mūsų rinkai geresnį suvokimą, kaip ši funkcija įgyvendinama Lietuvos įmonėse ir kuo tai skiriasi nuo užsienio šalyse veikiančių įmonių patirties“, – papildo N. Petrauskaitė.

B2B rinkodaros ir komunikacijos agentūra „We Are Marketing“ veikia nuo 2012 m. Šiuo metu agentūra turi keturis partnerius: jos įkūrėjai Julius Kaknevičius bei Neringa Petrauskaitė, taip pat įmonės vadovė Laura Bertašiūtė bei strategė Jorė Astrauskaitė. Iš viso tarptautinėje komandoje – 25 specialistai. Kartu su lietuviais dirba ir kolegos iš Ispanijos, Ukrainos bei Norvegijos.

Įmonė teikia strategines ir vystomų strategijų įgyvendinimo paslaugas verslams, kurie turi planų plėstis Lietuvos ar užsienio rinkose, taip pat tiems, kurie sprendžiant kitus rinkodaros ir pardavimų iššūkius. Agentūros klientų gretose tokios Lietuvoje gerai žinomos įmonės kaip „Atea“, „Elinta Charge“, „Ignalinos atominė elektrinė“. Baltijos šalių regione agentūra dirba su advokatų kontora „Ellex“, „Inchcape Motors“, „Krasta Auto“, taip pat su didžiausiu pasaulyje kabelių gamintoju „NKT Group“, talkina tarptautinės rinkodaros klausimais Vokietijos kapitalo statybinių medžiagų įmonei „Heidelberg Materials“ ir daugeliui kitų.