Pristatydama savo receptą dainininkė prisipažino nemėgstanti gaminti mėsos patiekalų. Taigi nenuostabu, kad sutikusi filmuotis kulinarinėje laidoje nutarė parodyti, kaip pasigaminti ypatingas salotas.

„Šis receptas mane taip sužavėjo, kad pirmą kartą pasigaminusi aš net neįdėjusi dar vieno ingrediento sulapnojau didžiulį dubenį. Receptą man išdavė mano sesė, kuri yra didžiulė pesto mėgėja. Kai tik ji man brūkštelėjo tokį receptą, jis mane iškart įtraukė, tad nieko nelaukusi ir radusi namuose kopūsto iškart išbandžiau – salotos buvo nuostabios!“ – šypsodamasi sakė A. Pilypaitė.

Reikės:

šviežio kopūsto

šviežių agurkų

paprikų

krapų

pesto padažo

Gaminimas:

Kopūstą galima smulkiai supjaustyti arba sutarkuoti.

Agurką – supjaustyti šiaudeliais. Tarkuoti jo dainininkė nepataria, nes tada daržovė išleidžia labai daug sulčių.

Smulkiai supjaustyti paprikas.

Susmulkinti krapus.

Įdėti pesto ir viską gerai išmaišyti.

Skanaus!

Viso pokalbio su A. Pilypaite kviečiame pasiklausyti laidos „Mamų virtuvė“ įraše.